Adrian Krystian brente et straffespark rett før slutt, men ble reddet av Elias McKellar som utlignet langt på overtiden.
      (Foto: Johan Arnt Nesgård)

Adrian Krystian brente et straffespark rett før slutt, men ble reddet av Elias McKellar som utlignet langt på overtiden.Foto: Johan Arnt Nesgård

Verdal reddet poeng langt på overtid

Straffebom, dommerbytte og sen utligning da Verdal spilte uavgjort mot Mo.
Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post

Verdal spilte 1-1 i en svak forestilling hjemme mot Mo lørdag.

Adrian Olsen Teigens scoring etter seks minutter så lenge ut til å bli kampens eneste, men en utligning etter klabb og babb signert Elias McKellar langt på overtid sørget for ett poeng til hvert av lagene.

Da hadde lagkamerat Adrian Krysian brent et straffespark få minutter før, i det som var en solid sluttspurt fra vertene.

– Blir ikke all verden til poeng av dette

Verdal-trener Nils Petter Austad var på ingen måte fornøyd med at laget gikk på nok en poengtap. På de fire siste kampene i serien har laget spilt uavgjort tre ganger og tapt én.

– Det blir ikke all verden til poeng av dette. Det er nok en dårlig kamp av oss, hvor vi først og fremst ikke er påskrudd fra start. Da får de en tidlig scoring, og vi sliter med å svare. Jeg syns vi får med trøkk på dem på slutten av omgangen, men starter dårlig også etter pause. Det siste kvarteret syns jeg vi er langt bedre, og har både straffe og en på åpent mål før vi får utligningen, oppsummerer Austad.

Verdal manglet viktige spillere som Erik Olsen, Robin Wekre, Thomas Almli og Mikael Engesvik i lørdagens kamp. De tre første som følge av suspensjon, Engesvik på grunn av en ankelskade. Olsen må stå over ytterligere én kamp etter rødkortet mot Blink sist, mens Wekre og Almli er tilbake mot Træff kommende helg. Den kampen rekker trolig også Engesvik.

Dommerbytte

Kampen vi nok først og fremst huskes for øyeblikket da dommer Pål Jakobsen måtte byttes ut som følge av en strekk halvveis ut i andre omgang:


Her må dommeren byttes ut på grunn av strekk

Småkomisk dommerdrama i 3. divisjon.PS: Stjørdals-Blink tok en viktig 2-0-seier borte mot Molde-2 lørdag ettermiddag. Steinkjer møter Sverresborg borte klokka 16.00.


Se ukas #trønderball (3:7)

Vi ser på Levangers fantastiske form i 1. divisjon. Adria Mateo Lopez snakker om framtida og Bent Sørmo er gjest i studio.

 

Se ukas #trønderball (3:7)

Vi ser på Levangers fantastiske form i 1. divisjon. Adria Mateo Lopez snakker om framtida og Bent Sørmo er gjest i studio.

Her må dommeren byttes ut på grunn av strekk

Småkomisk dommerdrama i 3. divisjon.

Stokke-dobbel da Blink imponerte borte mot Molde-2

Giftig angrepsduo og ung debutant da Stjørdals-Blink slo Molde-2 på bortebane lørdag.

Mer å lese

Trønder-Avisa er opptatt av å ha en saklig og åpen debatt på vår nettutgave. Vi kontrollerer alle innlegg før de kommer på trykk på samme måte på nettutgaven som på papirutgaven. Debatten er åpen for publisering fra kl.07.00 (08.00 i helgene) til midnatt, Du kan gjerne sende inn innlegg på andre tidspunkter men de blir ikke publisert før vi har gått gjennom innleggene.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, forkorte eller redigere innlegg som sendes inn. Ditt fulle navn må fremgå av brukernavn, signatur i kommentaren og/eller Facebook-profil.

Vi har valgt å sette opp et sett av regler for debatten på vår nettutgave
 • Bruk fullt navn.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere andre debattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger blir ikke akseptert.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på t-a.no.
 • Trønder-Avisa har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
Innlegg som bryter med våre debattregler, vil ikke bli publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke forholder seg til disse overholder reglene.
comments powered by Disqus
Siste kommenterte artikler

Anbefalt artikkel

{{item['title']}}
Skjul
Vis