Idrettskonsulent Kjersti Nordberg i Levanger kommune, enhetsleder for drift og anlegg Helge Nyberg i Levanger kommune og byggleder Jonas Høglund ble hedret for sin innsats i forbindelse med ferdigstillingen av nye Levanger stadion i forkant av kampen mellom LFK og Start søndag. Til høyre står ordfører Robert Svarva.
      (Foto: Johan Arnt Nesgård)

Idrettskonsulent Kjersti Nordberg i Levanger kommune, enhetsleder for drift og anlegg Helge Nyberg i Levanger kommune og byggleder Jonas Høglund ble hedret for sin innsats i forbindelse med ferdigstillingen av nye Levanger stadion i forkant av kampen mellom LFK og Start søndag. Til høyre står ordfører Robert Svarva.Foto: Johan Arnt Nesgård

Denne trioen ble hedret da Levanger stadion offisielt ble åpnet

LFK-lederen, fotballpresidenten og ordføreren sto for åpningen av Levangers nye storstue.
Del Lag bokmerke Skriv ut Send på e-post

7. mai kunne Levanger Fotballklubb for første gang bruke sin nyoppussede stadion på Moan. I forkant av søndagens 1.-divisjonsoppgjør mot Start ble storstua offisielt åpnet.

Ordføreren ga ekstra oppmerksomhet til trio

LFK-leder Robert Eriksson og fotballpresident Terje Svendsen ga hver sin tale, før ordfører Robert Svarva sto for den offisielle åpningen.

Han benyttet anledningen til å gi en ekstra takk til tre personer som har gjort en god innsats for å få ferdig den nye arenaen som er mer representativ for toppfotball enn gamle Moan:

Idrettskonsulent Kjersti Nordberg i Levanger kommune, enhetsleder for drift og anlegg Helge Nyberg i Levanger kommune og byggleder Jonas Høglund fikk alle en oppmerksomhet fra ordføreren.

(Saken fortsetter under bildet.)

LFK-leder Robert Eriksson (f.v.), Levanger-ordfører Robert Svarva og fotballpresident Terje Svendsen under den offisielle åpningen av Levanger stadion.
      (Foto: Johan Arnt Nesgård)

LFK-leder Robert Eriksson (f.v.), Levanger-ordfører Robert Svarva og fotballpresident Terje Svendsen under den offisielle åpningen av Levanger stadion.Foto: Johan Arnt Nesgård

Nytt navn

Tidligere denne uka ble det klart at stadion fra nå av heter Levanger stadion - og ikke Moan.

– Det var helt naturlig for oss å velge det navnet. Det er jo ikke noe tvil om at det er god pr. for kommunen at fotballklubben gjør det så bra som de gjør. De blir nevnt i lokal-, regional og i riksmedia, og da sier Levanger stadion mer enn hvis vi sier Moan. Moan kan være hvor som helst for enkelte, men når de hører Levanger Stadion, så skal det ikke være noen tvil, sa Robert Svarva til Trønder-Avisa.

Jan Mosling, daglig leder i Levanger Fritidspark, mener det er bra å ha fått navnet Levanger Stadion til LFKs nye anlegg.

– Det har jo vært litt navneforvirring her, så nå synes vi det er greit å få sette dette navnet på plass, sier Mosling.

I løpet av LFKs tid på Moan har anlegget hatt navn som Moan, Moan Idrettspark, Moan Stadion, Moan kunstgress og Moan Fritidspark.

– Nå har vi bestemt oss for Levanger Stadion og da blir det slik, sier Mosling.

– Vi kunne sikkert ha kalt det Levanger Arena, men det er mer historikk ved å bruke stadion. Nå begynner jo også anlegget å framstå som en ordentlig stadion, sier Svarva.

 

Nå er nytt navn på plass

Levanger Fotballklubbs nye anlegg heter fra nå av Levanger Stadion.

LFK-spissen Robert Stene er ett mål unna å bli historisk

Ingen har scoret flere mål på nivå to i norsk fotball enn Robert Stene. Med mål mot Start får målkongen tronen alene.

Her må dommeren byttes ut på grunn av strekk

Småkomisk dommerdrama i 3. divisjon.

Se ukas #trønderball (3:7)

Vi ser på Levangers fantastiske form i 1. divisjon. Adria Mateo Lopez snakker om framtida og Bent Sørmo er gjest i studio.

Mer å lese

Trønder-Avisa er opptatt av å ha en saklig og åpen debatt på vår nettutgave. Vi kontrollerer alle innlegg før de kommer på trykk på samme måte på nettutgaven som på papirutgaven. Debatten er åpen for publisering fra kl.07.00 (08.00 i helgene) til midnatt, Du kan gjerne sende inn innlegg på andre tidspunkter men de blir ikke publisert før vi har gått gjennom innleggene.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne, forkorte eller redigere innlegg som sendes inn. Ditt fulle navn må fremgå av brukernavn, signatur i kommentaren og/eller Facebook-profil.

Vi har valgt å sette opp et sett av regler for debatten på vår nettutgave
 • Bruk fullt navn.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere andre debattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger blir ikke akseptert.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på t-a.no.
 • Trønder-Avisa har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
Innlegg som bryter med våre debattregler, vil ikke bli publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke forholder seg til disse overholder reglene.
comments powered by Disqus
Siste kommenterte artikler

Anbefalt artikkel

{{item['title']}}
Skjul
Vis