STEINKJER: I tidligere Nord-Trøndelag fylke har nattas timer gått stille og rolig for seg. Politiet har ikke meldt om noen hendelser i vår del av verden og bekreftet stillheten tirsdag morgen:

– Det er ingenting å melde om fra natta, sier politiets operasjonsleder i Trøndelag, Solfrid Lægdheim til Trønder-Avisa tirsdag morgen.

704 nye koronasmittede

Økninga på 704 nye koronasmittede siste døgn er den høyeste under pandemien så langt.

– De siste to dagene er økninga på 1008 meldte tilfeller, ifølge tallene fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer, skriver NTB.

Videre skriver de natt til tirsdag at foreløpige tall viser at det ved midnatt registrert 21.338 koronasmittede personer i landet. I skrivende stund er det registrert 64 innlagte med covid-19 ved norske sykehus.

Vindfullt

I vår del av verden kan vi i dag forvente oss både regn, en del vind og litt sol på værfronten. Yr.no melder at det skal regne fra morgenen av, men spår at skylaget skal slippe tak utover ettermiddagen. I kveld, etter klokka 19.00, er det spådd vindstyrker opp mot frisk bris.

Slik lyder dagens værspådom fra yr:

«Sørvestlig liten kuling utsatte steder. Regnbyger. Fra i ettermiddag sørvest stiv kuling på kysten. Stort sett opphold, en del sol sør for Trondheimsfjorden.»