Gå til sidens hovedinnhold

Anmeldt for kjøring i påvirket tilstand

God morgen! Her kan du lese om nattas hendelser og dagens vær og trafikk.

STEINKJER: I natt har politiet kontrollert en bilist i Steinkjer, som de mistenkte at var påvirket av narkotika. Det ble foretatt bevissikring, fører ble anmeldt og fikk førerkortet beslaglagt.

Søndag kveld ble en kvinne framstilt for bevissikring hos lege etter å ha blåst over lovlig verdi. Kvinnen ble stoppet etter at vitner som hadde sett henne på ferga hadde reagert på både oppførsel og kjøring, og meldte ifra til politiet.

Les også

Folk på ferga reagerte på oppførselen til kvinne – kort tid etter ble hun stoppet av politiet

Snø og overskyet

I dag er det meldt temperaturer rundt null grader, snø og overskyet. Fra Frøya til Rørvik er det utstedt kulingvarsel, farenivå gult. Det anbefales ikke å dra ut i småbåt.

Dette er tekstvarselet for Trøndelag fra yr.no: Økning til sørvest frisk bris på kysten, periodevis liten kuling, fra i ettermiddag stiv til sterk kuling på kysten. I kveld minkende til nordvest frisk bris. Snøbyger eller sluddbyger, i kveld til dels regnbyger på kysten.

Trafikk

Fra i dag klokka 13.00 blir det Lysregulering på grunn av vedlikeholdsarbeid i periodene: mandag fra 13.00 til 22.00, tirsdag og onsdag fra 07.00 til 21.00, og torsdag fra 07.00 til 15.00 ved Storengdalen - Sjøåsen, på strekningen Steinkjer - Namsos. Dette gjelder til og med 8. april.

På E6 ved Sparbu (Rognvegen), på strekningen Stjørdal (Værnes) - Steinkjer vil det være manuell dirigering på grunn av vedlikeholdsarbeid fra 22.00 i kveld til 04.00 i morgen

E6 Væretunnelen, på strekningen Trondheim (Sluppen) - Stjørdal (Værnes) blir fra i dag stengt alle dager 09.30 til 10.00 på grunn av sprengningsarbeid. Omkjøring er skiltet. Dette gjelder til og med 14. mars.

Stigende trend

Det siste døgnet har det blitt registrert 396 nye tilfeller av koronasmitte i Norge, og 2 av disse var i Trøndelag. Ifølge VGs oversikt er smittetrenden nå stigende.

Kvinnedagen

I dag skriver Trønder-Avisa blant annet om Maija (43) som sa opp jobben da hun fant ut at hun tjente langt dårligere enn sin mannlige kollega.

Les også

Maija (43) sa opp jobben etter lønnsforskjeller: – Klarer ikke å la være å si fra om det som er urettferdig

Kommentarer til denne saken