Bil i Steinkjer
Gå til

Magnus Smith flyttet hjem til Ogndal, og til jobb som bilskadereperatør hos Holbergs Auto. 

Å jobbe på kontor passet ikke for Magnus Smith. Nå er han nyansatt bilskadereperatør på Holbergs Auto.

– Jeg har alltid vært interessert i data og teknologi, så det var naturlig for meg å tenke at jeg skulle jobbe med det, forteller Magnus Smith.

Etter å ha tatt fagbrev i IKT, fant han imidlertid ut at han ønsket seg en jobb hvor han var mer aktiv.

– Å sitte på kontor er ikke noe for meg, så da måtte jeg begynne på nytt, sier han.

Tok nytt fagbrev

Smith, som da bodde i Kongsberg, søkte seg inn på grunnkurs mekaniske fag. Vegg i vegg med skolen var det et bilskadesenter og det tok ikke lang tide før Smith fikk seg deltidsjobb en dag i uken hos firmaet.

– Jeg fikk sansen for faget og valgte derfor å gå videre innen lakk og bilskade, sier han.

Flyttet hjemover igjen

Etter endt lærlingtid jobbet han 7 år på Albjerk Bil i Drammen med merkene Audi, Volkswagen og Skoda.

– Jeg jobbet på akkord og det var travle dager, noe jeg trivdes med. Men etterhvert så lengtet jeg hjem til Ogndal og begynte å se etter muligheter for jobb i Trøndelag, forteller bilskadereperatøren som nå har jobbet hos Holbergs Auto i to måneder.

Varierte arbeidsdager

Hos Holbergs Auto opplever Smith varierte dager.

– Ingen dag er lik, og nå fokuserer jeg på å bli kjent med hvordan Toyotas biler er oppbygd. Det er mye ny merkespesifikk teknologi å sette seg inn i, forklarer han og legger til at han har blitt godt tatt i mot av sine nye kollegaer.

– Å flytte hjem til bygda igjen etter ti år borte blir litt som å starte på nytt, men med en jobb man trives i og gode kollegaer har jeg troen på at dette går bra, smiler han.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Trønder-Avisas redaksjon, men av Trønder-Avisas markedsavdeling.

Trønder-Avisa er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på t-a.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.