Bil i Steinkjer
Gå til

Odd Jørgen Rye er fornøyd med sin nye Renault ZOE. 

Første nybilkunde hos Sannan Bil

I sommer ble Sannan Bil forhandler av Renault. Vi tok en prat med den første kunden som kjøpte nybil - en Renault ZOE.

Odd Jørgen Rye fra Steinkjer var på jakt etter en bil nummer to, og den skulle være helelektrisk.

– Det var to grunner til at jeg valgte å kjøpe en ZOE. For det første så var jeg på utkikk etter en elbil som det var rask leveringstid på, jeg hadde hverken tid eller tålmodighet til å vente i flere måneder på ny bil. For det andre, så har datteren min en Renault Zoe – og hun er strålende fornøyd med den, forklarer Rye.

Praktisk og lettkjørt

Sannan Bil opplever at etterspørselen etter det franske merket Renault er økende. Og flere nye biler har blitt solgt den siste tiden. Odd Jørgen Rye var forhandlerens alle første nybilkunde.

– Renault ZOE en perfekt bil nummer to – som blir brukt mer enn bil nummer en, ler Rye.

For det er praktisk å kjøre elektrisk:

– Det er veldig behagelig å slippe å innom bensinstasjonen for å fylle. Vi bor 2 kilometer unna sentrum, og all småkjøring blir gjort med elbilen, forteller han.

Renault ZOE har lekkert interiør i skinn og BOSE lydanlegg. 

Inkludert hjemmelader

I motsetning til konkurrentene er hjemmelader og montering av lader inkludert i prisen når du kjøper elbil fra Renault.

– En hjemmelader og montering av fagfolk er fort en merkostnad på 15-20.000 kroner, så det er klart at det var et stort pluss å få dette inkludert, sier Rye.

Han ser frem til et enkelt bilhold i årene som kommer. Renault ZOE leveres med 5 års garanti/100.000 km, og en batterigaranti på 8 år/160.000 km.

Mye for pengene

Renault ZOE har vært på markedet siden 2012, og den oppgraderte ZOE er en av elbilene som gir mest rekkevidde for pengene. Det nye Z.E. 40-batteriet har en reell rekkevidde på ca. 300 km på sommerstid, avhengig av kjørestil, temperatur og topografi.

Ryes ZOE har det høyeste utstyrsnivået, med skinnseter med justerbar korsryggstøtte og BOSE lydanlegg. Renault ZOE har også maksimale 5 stjerner i Euro NCAP sikkerhetstest.

– Bilen har svart til forventingene og mere til, sier Rye og legger til:

– Det eneste jeg har utsette på på denne bilen er at jeg kjører mye mer enn nødvendig – fordi det er så artig!

Odd Jørgen Rye fikk æren av å bli Sannan Bils aller første nybilkunde og selger Martin Nervik er ikke overrasket over at den første solgte bilen ble den populære modellen ZOE. 

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Trønder-Avisas redaksjon, men av Trønder-Avisas markedsavdeling.

Trønder-Avisa er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på t-a.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.