Bil i Steinkjer
Gå til

Selger Yngve Sagen fikk mange gjester innom på åpningsdagen som ønsket en demonstrasjon av den nye Nissan Leaf. 

Pop up-bilforhandler

I forbindelse med utvidelsen av kjøpesenteret Amfi dukket det opp flere nye butikker – og en bilforhandler.

– Vi tenkte at dette var en gylden mulighet til å treffe kundene våre på en annen arena, sier salgsleder Arnstein Landsem fra Steinkjer Bil.

Åpningsdagen hadde Amfi-senteret hele 16.000 besøkende, og noen av disse benyttet anledningen til å titte innom senterets nye bilavdeling hvor flere av Steinkjer Bils selgere sto klare til å ta en bilprat.

Større lokale

Det er ikke første gang Steinkjer Bil har en såkalt «pop up» på Amfi – det hadde de for tre år siden også – men det er første gang de har et helt lokale å vise frem biler fra Mazda, Hyundai og Nissan.

– Vi er kjempefornøyd med at vi har så mye plass å boltre oss på, og vi satser på å kunne vise frem litt forskjellige biler her, sier han.

En pause i handelen

Frem mot jul blir det naturlig nok mye trafikk på kjøpesenteret. Steinkjer Bil håper derfor at mange vil besøke de i pop up-lokalene. 

– Vi har en sofagruppe og rykende varm kaffe. Dette er det nok noen som vil sette pris på når de trenger en pause fra julehandelen, smiler Landsem som ikke kan gi noe klart svar på hvor lenge bilforhandleren blir å finne på Amfi-senteret.

– Pop up-konseptet handler jo om å «poppe» opp et sted, for så å forsvinne igjen. Vi skal iallefall være her ut året, så får vi se hva som skjer. Uansett er vi kun en kort gåtur og knappe fem minutter unna senteret, smiler han.

Steinkjer Bil har en pop up-forhandler på Amfi, og Arnstein Landsem tar gjerne en bilprat med senterets kunder. 

 

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Trønder-Avisas redaksjon, men av Trønder-Avisas markedsavdeling.

Trønder-Avisa er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på t-a.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.