Steinkjer Næringsforening
Gå til

De nominerte: Ti nominasjoner, én vinner. Hvem vinner den første publikumsprisen?  Foto: Lena Johnsen

Stem på din favoritt til publikumsprisen 2018

Hvem synes du skal få prisen? Her kan du lese om de nominerte – og avgi din stemme.

Ti verdige kandidater, alle nominert av publikum. Hvem synes du fortjener publikumsprisen 2018?

Hva er publikumsprisen?

Publikumsprisen deles ut på Næringslivets hedersaften 28. februar i samarbeid mellom Steinkjer Næringsforum og Trønder-Avisa. Prisen går til en enkeltperson eller en virksomhet (privat eller offentlig) som har fokus på service, kvalitet og vertskap. Vi ønsker å hedre noen som gjør det lille ekstra for å ta hånd om kundene og brukerne sine. Prisen skal være et bidrag til å gjøre alle mer bevisste på betydningen av god service i alle ledd.

Til publikumsprisen kan også offentlige virksomheter nomineres. Alt fra kaffebaren på hjørnet, til sykeheimer, organisasjoner og butikker er eksempler på hvem vi ønsker å nå. Kriteriene som legges vekt på er tydelighet, respons, tillit, empati og pålitelighet.

Publikum har kommet med forslag på kandidater. En jury har på bakgrunn av forslagene nominert kandidater til en finalerunde der Trønder-Avisas lesere kårer en prisvinner.

Gjennom utdeling av Publikumsprisen ønsker Steinkjer Næringsforum fokus på virksomheter og enkeltpersoner i Verran og Steinkjer som bidrar til gode kunde- og brukeropplevelser. En målsetting er at den nye storkommunen skal bli kjent for for service, kvalitet og vertskap. Prisen skal også prisen bidra til et positivt omdømme – både for vinneren og for kommunen.

De nominerte

BUA Steinkjer:
BUA Steinkjer er et samarbeidsprosjekt mellom Steinkjer Kommune og Crux Jarlegården, der alle barn, unge og voksne kan låne fritidsutstyr gratis. BUA drive sav engasjerte frivillige som alle møter besøkende med et mål om å yte best mulig service. De frivillige har over tid tilegnet seg meget god kunnskap og kompetanse på friluftsutstyr og de berømmes for å ha løftet statusen til BUA-prosjektet og gjort det kult å låne utstyr fremfor å kjøpe.


Siv Bjørnarsdatter Olsen, Deluxe Kaffebar:
Barista Siv Bjørnarsdatter Olsen åpnet Deluxe Kaffebar i juli i fjor med ønske om å tilby kvalitetskaffe i lune omgivelser. Hun åpner kaffebaren tidlig på morgenen, slik at man kan starte dagen med en kopp rykende fersk kaffe før jobb. Kundene forteller at de føler seg som hjemme når de besøker kaffebaren, og de beskriver Siv som kunnskapsrik, raus og serviceinnstilt.


Heidi Gulstad, Form & Farge:
Heidi Gulstad driver motebutikken Form & Farge i Steinkjer. Hun viser stor kunnskap og kreativitet i sitt fag og møter sine kunder med mål om å skape den beste handleopplevelsen. Kundene beskriver Heidi som en viktig bidragsyter til et levende sentrum i Steinkjer, og at de alltid forlater butikken med et smil om munnen.


Magne Melland, Joker Sprova:
Magne Mellands familie har drevet butikk i Sprova siden 1894. Magne har videreført familietradisjonen som kjøpmann i Joker. Magne møter alle sine kunder med et smil, og blir beskrevet av kundene som en kjernekar som alltid har tid til å slå av en prat. Flere setter stor pris på at kjøpmannen tar i mot handlelister og kjører varene helt hjem til de kundene som selv ikke kommer seg til butikken.


Steinkjer Veterinærsenter:
Steinkjer Veterinærsenter er ett av få steder i landet hvor de har samlet fagkompetanse på hest, smådyr og produksjonsdyr under samme tak. Veterinærer, dyrepleiere og assistenter viser trygghet og faglig styrke. De viser stor omsorg for både to- og firbeinte og stiller opp til alle døgnets tider ved uhell eller akutt sykdom.


Haftor Rokseth, YX Malm Rokseth AS:
Malmbyggen har på mange måter sett Haftor Rokseth vokse opp på bensinstasjonen, som ble startet av hans far i 1956. Selv om han er godt over pensjonsalder, så har Haftor ingen planer om å gi seg så lenge helsa holder. At Haftor trives i jobben sin vises godt og kundene beskriver Haftor som en stabil yter av god service, som alltid har tid til å slå av en prat.


Husfliden Steinkjer:
Husfliden Steinkjer er opptatt av å legge til rette for kreativitet og skaperglede. Deres kompetanse er bygget opp gjennom mange tiår, og de legger vekt på at du skal få den gode følelsen når du besøker deres butikk i Steinkjer sentrum. De åtte ansatte beskrives av kunder som hjelpsomme og positive med stor interesse og kunnskap om design, brukskunst og håndverk.


Hjemmesykepleien Steinkjer sentrum:
De 55 ansatte i hjemmesykepleien har ansvar for å bistå og gi helsehjelp til 250 brukere i bykjernen. De er løsningsorienterte, kunnskapsrike og yter omsorg etter beste evne i en travel hverdag. Hjemmesykepleierne beskrives av pårørende og brukere som ekte medmennesker med stor omsorg, god humor og pågangsmot.


Coop Marked Follafoss:
Coop Marked er et naturlig knutepunkt i Follafoss. De åtte ansatte er med på å drifte den populære «kaffekroken» – et samlingssted for både gammel og ung. Coop Marked Follafoss bidrar positivt til lokalsamfunnet med sin støtte til lokale lag og foreninger og mange ungdommer har fått sitt første møte med arbeidslivet som sommerhjelp eller under arbeidsuke og OD-dag i bedriften.


Laila Marita Dolmseth Brevik, 7th Heaven:
Laila Marita Dolmseth Brevikdriver motebutikken 7th Heaven i Follafoss. Hun har et brennende engasjement for mote og for å yte best mulig service. Hun inviterer gjerne til kundekvelder, og har en egen 7th Heaven-buss som henter de som ikke kan komme seg til Follafoss for egen maskin. Hun beskrives av kundene som en stilsikker og observant kundebehandler.

Gi din stemme

Hvem av de nominerte fortjener din stemme? Gi din stemme her, og kom på Næringslivets Hedersaften 28. februar for å se hvem som stikker av med publikumsprisen.

Avstemmingen er avsluttet.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Trønder-Avisas redaksjon, men av Trønder-Avisas markedsavdeling.

Trønder-Avisa er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på t-a.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.