Nardo bil
Gå til

Kim Kvarving ved Nardo bil. 

Volvo lanserer 7 års bruktbilgaranti

Volvo styrker satsingen i bruktbilmarkedet ved å forlenge og utvide garantiordningen på alle Volvo Selekt-biler m/inntil 7 år / 150.000 km garanti som selges hos merkeforhandlere.

Volvo Selekt er merkets bruktbilprogram og tilbyr nybilgaranti ved kjøp av en brukt Volvo. Nå styrkes satsingen ytterligere ved å utvide garantiordningen til å omfatte inntil syv år gamle biler og 150 000 kilometer.

– Ved å introdusere denne garantiordningen tilbyr vi en utvidet nybilgaranti på brukte biler som få andre bilmerker kan matche. Vi skal satse på bruktbilmarkedet fremover.

Å kunne tilby kundene våre denne unike tryggheten, som 7 års garanti gir, vil gi oss som bilforhandler et fortrinn i et konkurranseutsatt marked, sier Daglig leder hos Nardo Bil Steinkjer, Gunnar Skogset. Videre viser Skogset til at det i 2018 ble det foretatt 599 eierskifter av Volvo personbil i distriktet. Av de så var hele 219 biler så nye at de ville ha kommet under den nye ordningen med 7 års eller 150 000 km garanti hvis de var kjøpt hos Nardo bil. (tall i fra OFV)

Den nye garantiordningen gjelder både norske og importerte biler, så lenge bilen har fulgt service- og vedlikeholdsprogrammet fra fabrikken. Norske Volvo-forhandlere solgte over 10 000 brukte Volvo i 2018.

Trygghet er essensielt

Alle Volvo Selekt-biler får de nyeste programvareoppdateringer og Volvo- godkjente kontroller for at de skal overholde merkets standarder til sikkerhet, ytelse og utseende. Bilene får også veihjelp og bytterett inkludert i prisen. I Selekt-programmet brukes det kun originaldeler fra Volvo Cars.

– Volvo Selekt garanti skal skape den ekstra tryggheten som kundene er ute etter når de skal kjøpe bruktbil. Med denne garantiutvidelsen har vi et meget sterkt produkt. Vi er først ute med å lansere nye satsinger i bruktbilmarkedet og det er viktig siden markedet stadig er i endring, sier Kim Kvarving, bruktbilsjef , Nardo Bil Steinkjer. Videre så viser Kim til at Nardo Bil Steinkjer i januar 2019 mottok en pris i fra finn.no som Årets Volvo-forhandler på FINN.

Volvo Selekt ble lansert i Norge i 2013 og er i dag tilgjengelig blant alle Volvos forhandlere i Norge. Hensikten med Volvo Selekt er å gi samme premiumopplevelse ved kjøp av en brukt Volvo, som kunden får ved et nybilkjøp. Volvo selekt-biler er dekket i hele Europa og som kunde får man veihjelp i Europa ett år.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Trønder-Avisas redaksjon, men av Trønder-Avisas markedsavdeling.

Trønder-Avisa er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på t-a.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.