I løpet av en fem måneders periode vil det reise seg en ny 320 kvadratmeter stor bilhall på Sannan Bil. Ny, mildlertidig inngang vil bli til venstre på bygget.  

Sannan Bil bygger ut

Sannan Bil investerer i ny salgshall som et ledd i satsingen på Renault.

I månedsskiftet er det planlagt byggestart på Sannan Bil. 320 kvadratmeter blir lagt til eksisterende bygningsmasse for å gjøre plass til flere nye og brukte biler.

– Det blir naturlig nok litt byggeaktivitet i månedene som kommer, men all drift vil fortsette som før, forsikrer daglig leder Terje Gausen.

Fremdeles fokus på Audi, VW og Skoda

Serviceverkstedet på Sannan Bil har en jevn pågang og har mellom 35 og 40 biler og kundebiler gjennom verkstedet hver dag. Gausen understreker at satsingen på Renault på ingen måte betyr at det blir mindre fokus på Skoda, Audi eller Volkswagen.

– Vi vil fremdeles ta like godt vare på våre verkstedkunder, og vil fremdeles tilby et bredt utvalg av nyere bruktbiler, sier han.


Ny inngang

Det blir hektiske måneder med bygging mot sommeren, og Gausen er forespeilet en byggeperiode på ca. 5 måneder av entreprenør.

– Kundene vil nok i all hovedsak måtte forholde seg til et annet parkerings-mønster utenfor bygget, og vi vil få en ny, midlertidig inngang på øversiden av bygget til venstre, sier Gausen som ser frem til å få mer plass.

– Med det nye bilmerket i hus vokste vi raskt ut av nåværende lokaler, så det blir fint både for oss og kundene med mer plass.

I løpet av en fem måneders periode vil det reise seg en ny 320 kvadratmeter stor bilhall på Sannan Bil. Ny, mildlertidig inngang vil bli til venstre på bygget.  

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Trønder-Avisas redaksjon, men av Trønder-Avisas markedsavdeling.

Trønder-Avisa er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på t-a.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.