Håkon Sørø er en av flere som benyttet anledningen til å kikke innom på Steinkjer Bils avdeling på Amfisenteret, og like etter signerte han på en ny Mazda CX-5.   Foto: Lena Johnsen

Selger bil – på kjøpesenteret!

I forbindelse med utvidelsen av kjøpesenteret Amfi ble et lokale stående tomt. Steinkjer Bil tok utfordringen og opprettet en avdeling på kjøpesenteret.

– Vi så på dette som en gylden mulighet til å treffe kundene våre på ennå en arena, sier selger Yngve Sagen.

Han har fått kjøpesenteret som arbeidsplass noen timer hver dag, og forteller at bilforretningen på Amfi er godt besøkt.

– Det er mye mer folk innom her i løpet av en dag, enn i Fjordgata, naturlig nok siden dette er et kjøpesenter. Terskelen for å titte innom her er kanskje lavere her, siden man kan gjøre flere ærend på samme sted, sier han.


Ny Mazda

Håkon Sørø fra Rørvik er en av de som har tatt turen innom kjøpesenteret. Han skal straks underskrive kontrakten på kjøp av en splitter ny Mazda CX-5.

– Det var egentlig ikke helt etter planen at det skulle bli nybil, men så fikk jeg en god deal på innbytte og da var saken avgjort, smiler han. Sørø er ikke alene om å finne sin neste bil på kjøpesenteret.

I følge bilselgeren har de solgt bra etter at de «poppet opp» på kjøpesenteret.

– Det er slutt på en tida da mannen handlet bil alene. Nå er dette mer et familieprosjekt. Jeg opplever ofte at fruen er innom her og titter mens hun er på kleshandel, og så kommer hele familien et par dager etterpå for å se litt nærmere på bilen sammen.

God plass og godt utvalg

Det er ikke første gang Steinkjer Bil har en såkalt «pop up» på Amfi – det hadde de for tre år siden også – men det er første gang de har et helt lokale å vise frem biler fra Mazda, Hyundai og Nissan.

– Vi er kjempefornøyd med at vi har så mye plass å boltre oss på, og vi bytter på hvilke modeller vi har inne, slik at kundene får se noe nytt når de besøker oss her også, sier Sagen. Som regel er det to modeller fra hvert av merkene Steinkjer Bil er forhandler av; Nissan, Mazda og Hyundai, på plass i Amfi-lokalene.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Trønder-Avisas redaksjon, men av Trønder-Avisas markedsavdeling.

Trønder-Avisa er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på t-a.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.