Bli med på laget i en moderne bank med sterke lokale røtter

Selv om SpareBank 1 SMN er markedsledende i Steinkjer og omegn, må de fortsatt holde fokus på det som gjør at kundene blir. Personlig rådgiving, hjerte i lokalsamfunnet og alltid et steg foran i teknologisk utvikling - er nøkkelen til stø kurs for finansaktøren.

Det å drive bank i Steinkjer er ikke det samme som før. For å kunne gi kundene de beste rådene og være synlig når det trengs, må man hele tiden utvikle seg. De siste årene har utvikling og digitalisering vært viktig for SpareBank 1 SMN, for å hele tiden kunne oppfylle behov. Utviklingen går raskt, men noen ting endrer seg ikke.

- Å drive bank handler om å se hva mennesker trenger i ulike faser i livet. Derfor er det viktig for oss at våre kunder får tilgang til alle de gode teknologiske løsningene som finnes der ute, men også har mulighet til å møte et menneske når de kommer til oss. Derfor har vi fortsatt personlige rådgivere i alle våre banker. Det går aldri av moten og er viktig for oss, forteller Nelly Maske, konserndirektør for personmarked i SpareBank 1 SMN.

Nelly Maske, konserndirektør for personmarked i SpareBank 1 SMN. 

 

Som kunde i SpareBank 1 SMN har man sin faste personlige rådgiver, og noe av det banken jobber aktivt med, er å hele tiden kunne rådgi på best mulig måte – uansett hvilken fase man er i livet.

- Vi jobber hele tiden for å bli den banken som alltid har tid til å snakke med kundene og gir de beste rådene tilpasset din situasjon. Målet er at hver enkelt kunde lettere skal forstå hva man ønsker å få ut av økonomien og gjøre klokere valg, forteller Maske.


SpareBank1 SMN søker nå ny banksjef for Steinkjer og omegn! Les stillingsutlysning her!

Smarte løsninger for kunder

Lokalsamfunnet er viktig for SpareBank 1 SMN, og hvert år har de mange ulike aktiviteter for kunder i Steinkjer og omegn. I fjor gjennomførte de blant annet «Elvespretten», en aktivitetsdag med lokale idrettslag for alle i Steinkjer. Det var en stor suksess med rundt 1500 oppmøtte i alle aldre, og derfor gjentar de dagen i år.

- Små og store, onkler, tanter og besteforeldre møtte opp på Torget i Steinkjer og Rismelen for en dag fylt med spennende aktiviteter i regi av lokale idrettslag, rebus, konkurranser og konsert. Det ble en pangstart på en aktivitet som vi viderefører i år, nemlig Sofakampen. Det handler om at vi kan legge til rette for at alle enklere kommer seg ut i naturen og oppleve glede i aktivitet, forteller fagansvarlig i SpareBank 1 SMN i Steinkjer, Stina Horg.

Stina Horg, fagansvarlig i SpareBank 1 SMN i Steinkjer. 

 

For dem er det viktig å trekke inn lokale krefter for å vise fram alt det området har å by på.

- Lokalt næringsliv er viktig, og alt som påvirker folk i vårt område er viktig for oss. Derfor er vi med å sponse arrangement som Steinkjerfestivalen, SpareBank 1 håndballcupen og hoppskole for de minste. Selv om økonomisk rådgivning i ulike former er vår hovedoppgave, tar vi like mye samfunnsansvar ved å gi noe tilbake til lokalsamfunnet, forteller Horg.

For å sikre at kundene får alt lett tilgjengelig, holder det ikke alltid å bare være synlig lokalt. Man må også ha gode digitale løsninger som gjør det langt enklere for kundene å gjøre ting selv. Det er én av grunnene til at SpareBank 1 SMN satser på ny teknologi.  Et godt eksempel på det er hvordan de jobber aktivt med mobilbanken. Der gjør nye løsninger at kundene kan logge seg inn ved hjelp av fingeravtrykk eller ansiktsgjenkjenning, eller overføre penger ved å bruke stemmen.

- Vi må levere en enkel og oversiktlig digital bank som møter kunden der han eller hun er, og løser de faktiske behovene de har. Da holder det ikke bare med fancy innpakning. Utvikling av nye løsninger i nett- og mobilbanken er noe det jobbes kontinuerlig med, forteller Maske.

Søker ny banksjef

For å fortsatt kunne ligge i forkant for kundene i Steinkjer og omegn, søker nå SpareBank 1 SMN en offensiv og målbevisst banksjef. Dagens banksjef går av med pensjon, og nå ønsker de seg en etterfølger som kan bidra til å sikre posisjon og økt vekst i regionen. Den nye lederen for privatmarkedet i Steinkjer skal utvikle og lede strategien videre gjennom SpareBank 1 SMNs verdier; helhjerta, ansvarlig, likandes og dyktig.

Disse leter etter ny banksjef i Steinkjer. Fra venstre: Stine Asprem, Stina Horg, Anne Torill Ramberg, Anders Bardal og Kjell Harald Tangen. 

 

- Vi ser etter noen som en sterk relasjonsbygger, med erfaring innen ledelse. Den nye banksjefen skal være med på å utvikle oss gjennom de nye rammebetingelsene og vårt mål om å være en åpen bank. Som banksjef må man ha hjertet i Steinkjer og regionen rundt og god kunnskap om hvordan vi kan være med på å løfte lokalsamfunnet, forteller Maske.

Er du den SpareBank 1 SMN leter etter? Søk på stillingen her!

Sammen med resten av medarbeiderne i SpareBank 1 SMNs lokaler ved jernbanen i Steinkjer, blir den nye banksjefen bankens ansikt utad. I denne stillingen må man være sterk på å bygge team, og være tett på utviklingen til medarbeidere rundt.

- Det er viktig med et strategisk blikk, men hovedtyngden vil ligge på det å drive prestasjonsutvikling og bygge merkevaren vår videre lokalt. En stor fordel er hvordan vi har et stort team rundt oss i Steinkjer, med både regnskapshus, eiendomsmegler og bedriftsmarked samlet på ett sted. Det gir oss en unik kompetanse i regionen, forteller Maske.


Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Trønder-Avisas redaksjon, men av Trønder-Avisas markedsavdeling.

Trønder-Avisa er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på t-a.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.