Kjærlighetsstien utvikling AS

  Foto: Wenche Dahle

Kjærlighet i fjæresteinene i Flatanger

Tenk deg å våkne opp på hytta, gå ut på verandaen og slenge fiskestanga rett ut i sjøen. Nå er dette mulig, bare én times kjøretur fra Steinkjer.

Endelig er Kjærlighetsstien en realitet. Etter mange års planlegging er den første rorbua på plass, på påler i vannet. Tomt i havgapet, fullspekket av fugleliv, men sentralt - bare 500 meter fra butikk, restaurant og pub.

Rorbuene har en gjennomtenkt arkitektur, som utnytter utsiktsmulighetene, samtidig som man får skjermet innsyn  Foto: Wenche Dahle

- Dette er et helt unikt prosjekt. 10 rorbuer i fjæresteinene, 18 selveide hyttetomter og båthavn, med 30 båtplasser. Her er det kvalitet i alle ledd. Alle bygg på Kjærlighetsstien vil ha veg, vann- og avløpsanlegg samt strøm og fiber – til og med på brygga. Som eksempel vil rorbuene bli bygget i massivt treverk og vedlikeholdsfrie løsninger, som royalimpregnert kledning.

Solid håndverk av Kvernmo AS   Foto: Wenche Dahle

- Borettslagsmodellen vi bruker har en fellesskapsordning som gir trygghet og sikkerhet for eierne, forklarer eiendomsmegler Ivar Andre Årstadvold Pedersen i Aktiv. Felleskostnadene dekker alt, bortsett fra internett, tv, strøm og utvendig vedlikehold. – Blant annet har vi et sikringsfond, som gjør at man er forsikret om at felleskostnadene ikke øker om for eksempel naboen ikke betaler for seg, utdyper han. Borettlagsmodellen sikrer også at alle eiendommene vil bli vedlikeholdt.

Med sjøen som bokstavelig talt banker på verandadøra er naturopplevelsene mangfoldige.   Foto: Wenche Dahle

Om du liker frisk sjøluft er dette den perfekte fritidsboligen for deg. Kjærlighetsstien kan by på rikt sjø- og fugleliv med kort vei ut til storhavet. Hodene bak prosjektet, Johan og Hans Petter Sørgaard, Jan Ivan og Gøran Bengtsen, gleder seg til området er ferdig utbygget, og ser fram til visningshelg lørdag 8. juni kl 11:00. Det er også mulighet for privatvisning om noen ønsker det. Ta kontakt med eiendomsmegler Ivar Andre Årstadvold Pedersen i Aktiv (tlf: 46 19 16 55) eller Johan på Sparbutikken (tlf: 90 05 20 31)

https://www.kjaerlighetsstien.no/

Her er det kvalitet i alle ledd. Rorbuene er bygd i royalimpregnert, massivt tre, som har råtegaranti på 50 år   Foto: Wenche Dahle

Rorbuene er arkitekttegnet av Pir2  Foto: Wenche Dahle

– Her er det vanvittig fint, så her kan vi få til noe bra, sa Bengtsen på første befaring på Kjærlighetsstien.  Foto: Wenche Dahle

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Trønder-Avisas redaksjon, men av Trønder-Avisas markedsavdeling.

Trønder-Avisa er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på t-a.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.