Skal vi bytte?

Nå kan du bytte inn den gamle bilen din med en splitter ny. Det er kanskje litt for fantastisk til å være sant? Ikke på Melhus Bil.

Anette Hammer i Melhus Bil kan lokke med en attraktiv deal om du har en gammel bil.

- Har du en gammel bil som ikke er verd det helt store, så tar vi den i innbytte og betaler minimum kr. 50 000,- for den. De pengene dekker da opp egenandelen til en privat leasingavtale eller lån på en av våre utvalgte, nye, lagerbiler fra Ford, forteller Gunnar Skogset. Her lønner det seg å handle kjapt, da det er førstemann til mølla.

Avtalen som Melhus Bil nå kan tilby Ford-kunder forutsetter at din innbyttebil er EU-godkjent, har to sett hjul og er fri for heftelser. Bilen skal også ha vært i ditt eget eie i de siste 3 månedene.

- Vi tror dette er en meget attraktiv avtale for dem som kan tenke seg en splitter ny bil til en svært god pris, sier Hammer.

For en leie fra 2500kr pr. måned kan du, basert på at vi i Melhus bil tar inn din gamle bil i innbytte, inngå denne avtalen.

Plassjef Gunnar Skogset understreker at innbytte-dealen kun gjelder for denne kampanjen og at du har kort tid igjen for å bestemme deg. Kampanjen avsluttes nemlig 30. Juni.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Trønder-Avisas redaksjon, men av Trønder-Avisas markedsavdeling.

Trønder-Avisa er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på t-a.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.