Nord-Auto

  Foto: Thomas Jergel, Camerat

Et stort smil og biler for alle

Nord Auto-kulturen, som vi har valgt å kalle den, er selve grunnsteinen i bedriften.

– For oss er kundeservice høyeste prioritet og det finnes løsninger på et hvert problem. Vi føler at alle våre ansatte jobber sammen for å bygge hverandre gode og gi kundene en god opplevelse fra sekundet de kommer inn dørene her, sier Øyvind Bjørgan

I 2014 ble guttedrømmen oppfylt. Øyvind Bjørgan og Andrees Van Der Linden startet Nord-Auto. Med over 20 år i bilbransjen bak seg, var oppskriften for en god start i boks: Nord-Auto ordner alt med bil - for alle.

- Vi har ansatte med lang erfaring og med god kompetanse. Målet for Nord Auto er å stadig bli en smartere og mer effektiv bedrift. Vi benytter oss av synergiene vi får ved å drive to komplette bilhus i to av regionens mest spennende bilbyer, Steinkjer og Verdal.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Trønder-Avisas redaksjon, men av Trønder-Avisas markedsavdeling.

Trønder-Avisa er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på t-a.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.