Amfi Steinkjer
Gå til

11 spisesteder

AMFI-Steinkjer - Trøndelags største kjøpesenter

Like ved E6, bare fem minutters gange fra Steinkjer sentrum, ligger Trøndelags største kjøpesenter – AMFI Steinkjer. På sine 65.000 kvadratmeter finner vi over 100 butikker med et eventyrlig karneval av varegrupper. I dag kan AMFI Steinkjer også skilte med hele 11 spisesteder der det serveres det aller meste en meny kan inneholde, alt fra tradisjonelle matretter til de mer eksotiske. Disse spisestedene er også blitt daglige sosiale samlingspunkter for steinkjerbygg som liker å treffes. Ta deg en runde og kikk på menyene. Her er det masse go’saker nemlig…

Grobian: Victoria og Vendela serverer deg de beste lokale råvarer, og kokkene har sterk lidenskap for grilling. Åpent også på kveldstid lørdag og søndag. 

Jordbærpikene Hanne og Maren serverer gode lunsjer og middager, samt hjemmelaget bakverk og kaker til kaffen. 

Big Bite: Her får du taco, wraps, salater og et utall varianter av småretter som du kan kose deg med når du vil ha en liten pause i handlingen. 

Thai Thai: Her snakker vi! Vårruller, lunsj- og sushi buffeter i alle varianter. Thai-mat på sitt aller beste, med andre ord. 

Espresso House: Kaffespesialister med et kjempestort utvalg, pluss alt det du vil ha til kaffen. Scones, speltstykker, muffins, skoleboller, croissanter, salater pluss masse annet. 

Lille Orion: Her står Ihsan, Nazmi, Yashar og Sami klare til å servere deg pizza i aller varianter, salater, grillmat, flere varianter biff, kebab, kylling, pasta og burgere på AMFI Steinkjer. Storebror Orion holder som kjent til på Nordsia. 

Mc Donalds: Legendariske McDonald’s kom til Norge i 1983, og er blitt en av landets største restaurantkjeder. I avdelingen på AMFI Steinkjer kan de vise til en stor meny og svært god mat. Her handler det om kvalitet på råvarene og matsikkerhet. - landets nordligste McDonalds! 

Coop Obs cafe: Mange benytter seg av middagstilbudene fra COOP Obs Cafe, og bak disken finner man alt det som hører til en cafe for de fleste. 

Cielo: - En super plass med god service og alltid smilende betjening, skrev Jeanett på Facebook. Byens beste is? 

Sabrura: Sushirestauranten SABRURA er siste tilskudd blant AMFI Steinkjers 11 spisesteder, og hver dag tilbereder SABRURAs kokker det beste innen sticks og sushi. Her er det masse snadder! 

Les mer om hva du finner hos Amfi Steinkjer her.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Trønder-Avisas redaksjon, men av Trønder-Avisas markedsavdeling.

Trønder-Avisa er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på t-a.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.