«Den glade sjåfør»

Leon Aune, en drosjesjåfør fra Brønnøysund, kjører 50 mil for å få service på bilen sin. Han er strålende fornøyd!

«Motor trade har virkelig knekt en kode på kundeservicesiden», smiler Aune. «Den glade sjåfør», som han selv kaller seg, ser stort på den lange turen til Verdal. Han ser fram til servicene og legger inn overnatting i Verdal som en del av turen.

De gode historiene er det mange av. «Jeg hadde en slitasje, som hadde utviklet seg over lang tid. Ingen andre fant ut hva det var,» forteller Leon. Motor Trade i Verdal ble redningen. De fant feilen, men hadde ikke det de trengte på delelageret. «Da kjørte en ansatt til Trondheim for å hente manglende delen, og mekanikerne jobbet til kvelden for å få bilen ferdig for meg.»

«Vi er annerledes sammenskrudd her på Motor Trade i Verdal,» forklarer daglig leder Jon Arne Sand. «Verkstedet vårt tilbyr service til alt fra store lastebiler til små personbiler.» Han forteller at de har et stort delelager, men med et så bredt klientell er det umulig å ha alle deler hele tiden. Det er ett unntak: Motor Trade er forhandler til alle utrykningskjøretøy i den gamle fylkeskommunen. «Det er viktig at vi alltid alt som trengs til disse bilene», sier Sand. «Det går jo ikke an at en politibil må stå på verksted for å vente på deler.»

I verkstedhallen går portene opp, og inn kjører en ambulanse. En liten feil må rettes opp og de får hjelp med én gang. Ambulansearbeiderne står ved siden av og venter mens bilen blir reparert. «Det er veldig bra at vi kan komme til Motor Trade og få ordnet feil som dette uten ventetid», sier de.

Leon Aune skal snart på service og tegne ny avtale med forhandleren. «Jeg kunne med økonomisk fordel ha valgt en annen løsning for bilene mine, men på grunn av behandlingen jeg får hos Motor Trade, så velger jeg å kjøre til Verdal», avslutter den glade sjåføren.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Trønder-Avisas redaksjon, men av Trønder-Avisas markedsavdeling.

Trønder-Avisa er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på t-a.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.