Strandveien auto

Strandveien Auto Verdal

På grensen til Levanger, et stykke fra resten av bilbyen, ligger Strandveien Auto Verdal. Her startet de som Veimo Molde i 1948, og har vært der siden.

Strandveien Auto Verdal er del av Strandveien gruppen, med bilforretninger både i Verdal, Stjørdal, Trondheim og Trondheim Syd.

Anlegget i Verdal er oppgradert med ny fasade og verkstedlokalene er renovert. Fasaden reflekterer kontrasten mellom gammelt og nytt. Dette illustrerer hele bedriften; jordnære ansatte, trygt og kunnskapsrikt, biler med høy teknologi og moderne utvikling.

Hyundai og Subaru har bilmodeller som dekker behovet for de aller fleste.
Hyundai tilbyr både elbiler, hybrider og biler med tradisjonelt drivstoff. «Vi har flere modeller som har blitt meget populær. For eksempel Huyndai Kona, som har blitt en bestselger blant elbilene», forklarer Juul. «Også har vi Subaru, som er verdens mest solgte firhjulstrekk. Subaru lanserer også biler med hybride drivlinjer i kombinasjon med firhjulstrekk disse dager, så vi går spennende tider i møte»

«Bil var bil før. Nå er det store forandringer hele tiden,» forteller daglig leder Børge Juul. Han understreker hvor viktig det er med kompetanseheving av ansatte for å henge med på de kontinuerlige oppgraderingene i kjøretøyene

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Trønder-Avisas redaksjon, men av Trønder-Avisas markedsavdeling.

Trønder-Avisa er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på t-a.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.