BertelOSteen Prøven

- Vi har ett fokus hos oss: Kunden

- Man skal glede seg til å dra på jobb hver dag. Og man skal glede seg til å komme hjem fra jobb. Da har man det bra, forteller daglig leder Trond Skevik.

Prøven Bil ble etablert på Steinkjer i 1967. I 1973 valgte de å flytte og etablere seg på Verdal. Da var de ikke bare den første bilforhandleren som kom til Øra, de var også en de første næringene i området. I 2018 feiret Prøven Bil 80 år og i mai 2019 skiftet de navn til Bertil O. Steen.

Grunnverdiene og hemmeligheten bak god kundetilfredshet er fremdeles med etter navneendringen. -Vi sier aldri nei, smiler Skevik. Ingen i bedriften får lov til å si n-ordet. - Vi får kanskje ikke alltid ordnet alt akkurat slik kunden vil, men da må vi se på andre muligheter. Han understreker hvor viktig det er å ta kunden sine behov på alvor. Verkstedet disponerer egne erstatningsbiler, som kundene kan bruke ved behov. Da slipper man å være uten bil når eget kjøretøy må ordnes.

Bertil O. Steen Trøndelag AS avd. Verdal er en av Norges største og eldste Peugeot-forhandler. Komfort er et kjennetegn på det franske. Dette er gjennomgående i hele bedriften. - Det beste vi ser er kunder som kommer innom for en prat over en kopp kaffe, forteller Trond. - Dette er kunder som føler seg hjemme.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Trønder-Avisas redaksjon, men av Trønder-Avisas markedsavdeling.

Trønder-Avisa er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på t-a.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.