Hurtigruta Carglass

Fra venstre: Kent Skjeflo og Kim Roger Velvang fra Hurtigruta Carglass avdeling Steinkjer er bilglasspesialister, for biler og alle typer kjøretøy. 

Spesialister på bilglass

- Ofte kan en glasskade repareres, slik at man slipper å skifte ut hele ruta, forklarer Kent Skjeflo, avdelingsleder for Hurtigruta Carglass i Steinkjer. – Da sparer man både penger og miljø.

Hurtigruta Carglass avdeling Steinkjer er plassert mellom Plantasjen og gamle Biltema. De åpnet dørene i november i fjor. Kjeden har 70 butikker over hele landet, men Steinkjeravdelingen er den eneste som er plassert mellom Stjørdal og Mo i Rana.

Ren bilglasspesialist

Lokalene rene, lyse og innbydende. Her har de alt det de trenger for å skifte og reparere bilruter. Og der er dette er de gode på. – Vi er en ren bilglasspesialist, for biler og alle typer kjøretøy, understreker Skjeflo. – Det er det vi gjør hver dag.

Flere nye biler har førerassistentsystemer. Ofte er det montert et kamera i frontruten som gir opplysninger til sikkerhetssystemene i bilen, forklarer Skjeflo. - Om frontruten blir skiftet, må disse kameraene kalibreres, og det har vi utstyr til å gjøre.

Lokalene, som er plassert mellom Plantasjen og gamle Biltema, er rene, lyse og innbydende. 

Gratis med glassforsikring

- Vi anbefaler alle å være tidlig ute når skaden har skjedd, sier han. – Jo fortere jo bedre. Ofte kan skaden repareres, og det kan man spare mye på. Han forklarer at alle kjøretøy med glassforsikring får reparert steinsprutskader kostnadsfritt. Dette gjelder alle forsikringsavtaler med delkasko eller høyere.

Alle kjøretøy med glassforsikring får reparert steinsprutskader kostnadsfritt. Dette gjelder alle forsikringsavtaler med delkasko eller høyere.  

Det lille ekstra

Inne i hallen er Kim Roger Velvang akkurat ferdig med et frontrutebytte. Hovedfokuset til Hurtigruta Carglass er alltid fornøyde kunder, og de legger stor vekt på det lille ekstra - Hos oss får du alltid innvendig og utvendig vask av bilen ved skifte av frontrute, også innvendig rengjøring ved skifte av bak- og sideruter, smiler Skjeflo, og peker mot mattene som henger til tørk.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Trønder-Avisas redaksjon, men av Trønder-Avisas markedsavdeling.

Trønder-Avisa er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på t-a.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.