Vil du bli med på Sol av Isfolket i Vera i Verdal?

Dette er den største kultursatsningen i Trøndelag på mange tiår.

Arbeidet med neste sommers store, ville og vakre eventyr starter nå!

Bli med på kick off-helg 2.-3. november kl 12.

- Informasjon om produksjonen

- Springarkurs

- Registrering for deltakelse

- Audition

Lørdag kveld har vi litt sosial mingling, hvor det spilles opp til dans. Da kan du få praktisert det du har vært på dansekurset tidligere på dagen. Alle deltakere skal lære seg å danse springar. Dette er veldig gøy. Det kan også bli en mulighet til å lære litt grunnleggende halling.

Vi trenger folk i alle aldre, da det er nesten 50 roller vi skal besette. Vi kjører audition til flere større roller, blant annet flere mannsroller, også søker vi etter Sol!

Nedre aldersgrense er 9 år, men vi lager også et tilbud for familier med yngre barn som ønsker å delta. Dette blir det mer informasjon om 2. november.

Vi kjører audition bare på de større rollene. Meld deg på ved å sende en epost til oss: epohaga@gmail.com. Fortell litt om deg selv og send med et bilde.

Tekster fra stykket vil bli lagt ut på nettsiden vår www.fjellteateret.no. Dette bør du lære deg før audition. Her kan du også lese mer om hele prosjektet, hva Sol av Isfolket er og om oss som jobber med dette.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Trønder-Avisas redaksjon, men av Trønder-Avisas markedsavdeling.

Trønder-Avisa er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på t-a.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.