- Nardo bil og Steinkjer håndballklubb har et samarbeid fra før, så dette ble et naturlig samarbeid når vi skulle planlegge messe, forteller Jan-Terje Bransegg Mathisen, daglig leder for Steinkjer håndballklubb og Gunnar Skogset, Plassjef hos Nardo og Melhus bil AS og leder i Bil i Steinkjer. 

Arrangerer bilmesse i Steinkjer

- Alt av overskudd vil gå til Steinkjer håndballklubb, sier Gunnar Skogset.

Steinkjer motorshow er et samarbeid mellom Steinkjer håndballklubb og Bil i Steinkjer, som er en samling av alle merkeforhandlerne i Steinkjer. Bilmessa blir arrangert i Steinkjerhallen lørdag 30. november, samtidig som det arrangeres Sparebank1cup junior. - Dette er den første bilmessa som har vært på Steinkjer siden 1997, sier Gunnar Skogset.

- Dette blir en familiedag, med litt for alle, forklarer han. Fjorten forhandlere tar med seg noen nyheter og godbiter for enhver smak. Inne i arenaen vil det også være underholdning fra scenen, kafé og hoppeslott. – Jeg håper dette vekker litt passion for krom og blankt, smiler Skogset.

- Det er en felles idé om å skape noe sammen, merkeforhandlerne i Steinkjer samlet og oss i Steinkjer håndballklubb, forteller Jan-Terje Brandsegg Mathisen. – Dette er lagarbeid, der vi skaper noe godt sammen.

Arrangementet har gratis inngang og er åpent for alle. Alt av overskudd etter messa vil gå direkte til håndballklubben. – For oss vil dette ha mye å si, forklarer Brandsegg Mathisen. – Vi ønsker og slippe å oppfordre til de ordinære salgsdugnadene og heller få inntjening på morsomme, sosiale dugnadsprosjekt. Dette vil kunne gi oss mulighetene til å utvide kompetansen blant våre trenerne våre og fortsette å jobbe for at vi skal kunne holde treningsavgiftene våre på et lavt nivå. – Målet på sikt er å arrangere Trøndelags største motorshow her på Steinkjer, avslutter de.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Trønder-Avisas redaksjon, men av Trønder-Avisas markedsavdeling.

Trønder-Avisa er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på t-a.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.