Obs
Gå til

Avdelingssjef Marianne Thommesen, varehussjef Geir Over Reitan og avdelingssjef Simon Hatling gleder seg til å ta imot  

Derfor bør du ta turen til Obs på Black Friday

Den sorte uken har utviklet seg til å bli en av årets viktigste begivenheter for Obs Steinkjer. Nå jobber de hardt for å gjøre årets handlefest enda bedre, og i år er en helt ny avdeling med.

- Vi gleder oss alltid til Black Week og Black Friday. Hvert år kommer det flere folk innom disse dagene og det er mange som ønsker å gjøre noen gode kupp, sier Geir Ove Reitan, varehussjef ved Obs Steinkjer.

Den 5500 kvadratmeter store butikken er snart klar til årets store salgsuke, som blir kronet med salgsdagen av dem alle – Black Friday, 29. november.

Hos Obs finner du alt til hjemmet, elektronikk, sportsutstyr, leker, klær og dagligvarer. 

- Hos oss finner du nesten alt du trenger. Her kan du gjøre flere kupp på mange forskjellige typer varer både på den store dagen, men også hele uken, sier Reitan.


Ny avdeling med på Black Week

Obs Steinkjer holder til i et stort Amfi-senter med hundre butikker, men en tur inn i hypermarkedet er som en tur til et kjøpesenter i seg selv.

I tillegg til vanlige dagligvarer finner du også et stort utvalg av ting til hjemmet ditt, elektronikk, sportsutstyr, klær og leker.

Hold deg oppdatert: Her finner du Black Friday-tilbudene

Reitan forteller at Black Week og Black Friday har de siste årene utviklet seg til å bli en handlefest i Steinkjer. De regner med at rundt 4000 mennesker kommer til å ta turen innom butikken 29. november.

For første gang skal dagligvareavdelingen være med på Black Week. Det ser avdelingssjef Simon Hatling fram til. 

 

I år kan de som tar turen til Obs Steinkjer glede seg til at en helt ny avdeling blir med på årets største tilbudsuke.

- For første gang skal dagligvareavdelingen kjøre gode tilbud under Black Week. Vi har generelt lave priser og er blant de billigste av dagligvareaktørene, men vi kommer til å virkelig spisse de vanlige kundetilbudene under Black Week, sier Simon Hatling, dagligvaresjef ved Obs Steinkjer.

Juleshopping under Black Friday

Marianne Thommesen er avdelingssjef for det første du ser når du trasker inn i butikken – hus og hjem. Da vi besøkte henne var hun i ferd med å sette inn nye varer i avdelingen.

- Inspirasjon er en del av jobben vår. Når Black Week og Black Friday kommer skal vi lage flotte torg som viser fram varene som er på tilbud, sier Thommesen.

Thommesen forteller at hun har lagt merke til en trend i det siste. Flere og flere kommer innom Obs Steinkjer for å sparke i gang en annen, nært forestående høytid.

Flere velger å bruke Black Friday til å kickstarte julegavehandlingen. Disse Norges-glassene til venstre er svært populære, forteller avdelingssjef Marianne Thommesen, og hun forventer at flere kommer til å finne disse under juletreet i år. 

 

- Mange tar turen til oss for å komme i gang med juleshoppingen under disse dagene. Det har tatt ganske av de siste årene. Det er ikke en dum idé, for hos oss kommer du til å finne mange julegavefavoritter, sier Thommesen.

Hun mener også at det er en annen grunn til at folk flokker til Obs denne dagen.

- Det er jo en folkefest. Mange kommer nok hit for den sosiale biten. Det er mye som skjer her på senteret vi holder til i, og mange kjente og blide folk, sier Thommesen.

Her holder du deg oppdatert på Black Friday-tilbudene!

Smart handletur

Mange foretrekker å tråle på nettet for å finne de beste tilbudene under disse dagene. Det kan du også gjøre med varene du finner på Obs Steinkjer.

Du kan sikre deg de beste tilbudene under Black Week på Obs.no, og hente de i butikken når du vil ved å bruke «klikk og hent».

- Vi ser at netthandel fra Obs.no blir mer og mer utbredt. Spesielt ved Black Friday og andre markeringer. Det er et utrolig fint supplement til butikken og veldig kundevennlig, sier Reitan.

- Vi har et bredt produktutvalg, og kanskje de beste tilbudene, innen dagligvare, hus og hjem, sport, klær og elektronikk, sier varehussjef Geir Ove Reitan ved Obs Steinkjer. 

 

Det er fortsatt en stund til Black Week og Black Friday. Reitan og hans kolleger jobber nå med de siste forberedelsene til salgsfesten. Det er for tidlig å avsløre hvilke produkter som får rabatter under salgsfesten, men han forteller at folk kan forvente seg mange gode produkter til en veldig lav pris.

Og om du skal gjøre handelen på nett eller i butikken, så er Reitan klar på at det er få andre steder som kan matche Obs Steinkjer under kjøpsfesten.

- Hos oss snakker vi om de fem «P-ene»; pris, plass, produkt, planlegging og parkering. Vi har et bredt produktutvalg, og kanskje de beste tilbudene, innen dagligvare, hus og hjem, sport, klær, elektronikk og leker. Når man får kjøpeutbytte i tillegg, er det mange gode grunner til å ta Black Friday-handelen hos oss, sier Reitan avslutningsvis.

Gleder du deg til Black Friday? Her finner du de gode tilbudene!

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Trønder-Avisas redaksjon, men av Trønder-Avisas markedsavdeling.

Trønder-Avisa er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på t-a.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.