Steinkjer Bil AS
Gå til

Onsdag 12. februar fra kl. 18.00 – 20.00 inviterer Arnstein Landsem (t.v.) og Trond Landsem til en hyggelig el-kveld på Steinkjer Bil. 

Det du trenger å vite om el-bil

Steinkjer Bil er eksperter på el-bil og inviterer til el-bilkveld

Lading, rekkevidde, ladeutstyr

Arnstein og Trond Landsem har gleden av å invitere deg til en trivelig el-bil kveld onsdag 12 februar. – Er du en av de som lurer på fordelene og ulempene med el-bil, eller ønsker du å snakke med en av våre kunder som kjører el-bil, så vil vi være her og svare på alt av spørsmål sier Trond Landsem. Han ser fram til en trivelig kveld med mye folk i lokalene. Vi lover god «ladeprat» med mye nyttig informasjon.

– Her får du svar på det meste om lading, rekkevidde, hurtiglading, hvilke ladeutstyr du må ha hjemme, og mye mer, sier Trond.

170 elbiler er allerede solgt

– Vi har solgt ca 170 elektriske biler i den senere tiden sier Arnstein Landsem. – Det vil si at vi begynner å ha meget god erfaring med denne type bil. Vi har solgt elektriske biler siden 2011 (Nissan Leaf), og det gjør at vi kan gi gode råd hvis du vurderer å anskaffe deg elbil. Vi kan også hjelpe til med å tilrettelegge for lading hjemme hos deg. Dette kan inkluderes i billånet ditt, dersom du trenger finansiering til din nye bil.

Det vil bli utstilt et stort utvalg av elektriske biler, både nye og brukte.

Alle er hjertelig velkommen
Begge presiserer at det selvfølgelig er åpent hus, alle er velkommen, de lover god servering og kaffe. Det vil det være flere stands som man kan ta en titt på, så her skal man få svar på det meste. Ikke bare lading men servicekostnader, forsikring, årsavgift, Enova støtten til el-varebil og mye mer.

– I tillegg blir det trukket en og annen premie blant de fremmøtte, blunker Arnstein lurt.

Se mer om arrangementet her: www.facebook.com/events/179343626631664/


TEMAKVELD – elbil

Steinkjer Bil - Fjordgata 9, Steinkjer


12.februar 2020 - Kl 18.00-20.00


Servering - Gratis inngang!Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Trønder-Avisas redaksjon, men av Trønder-Avisas markedsavdeling.

Trønder-Avisa er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på t-a.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.