Melhus Bil
Gå til

  Foto: Sigurd Løseth

Liten, men samtidig STOR!

Den nye Ford Puma er en liten SUV som rommer utrolig mye. Den er designet med et sprekt utseende, men samtidig har den veldig smarte løsninger for hverdagen.

Eget spylerom i bagasjen

Ole Marius Bjugan på Melhus Bil forteller at her får du lett plass til 3 kofferter i bagasjerommet. Av praktiske løsninger nevner han også at det er et eget rom i bagasjerommet med sluk.

- Tenk så snedig å slenge skitne klær og utstyr direkte dit, for så å bare spyle rommet rent etterpå, sier Bjugan.

  Foto: Sigurd Løseth

Toppscore på sikkerhet

Selv om bilen har et sporty utseende er komfort satt i høysete. Forsetene har korsrygg støtte og du kan faktisk få massasje funksjoner for ekstra høy komfort. En unik egenskap med Pumas interiør er det nye digitale instrument panelet. Her har tradisjonelle målere blitt byttet ut med skjerm. Bilen er svært sikker og har blant annet fått toppscore i NCAP sin kollisjonstest.

  Foto: Sigurd Løseth

Ny bil til under 300 000,-

- Den nye Puma’en har en startpris på like under 300 000,-, forteller Ole Marius. Den er allerede i salg hos Melhus Bil på Steinkjer og kan prøves, testes ut og sees hos oss nå. Velkommen innom.

  Foto: Sigurd Løseth

Les mer om Ford Puma her: https://www.melhusbil.no/Produkt/99/ford-puma-titanium?typeId=4

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Trønder-Avisas redaksjon, men av Trønder-Avisas markedsavdeling.

Trønder-Avisa er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på t-a.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.