FuglesangDahl
Gå til

- I dag er vi 120 ansatte, men det blir fort for få i den hektiske tiden vi går inn i, forteller daglig leder Erling Fuglesang. 

Trenger lokale håndverkere

Stort bemanningsbehov for FuglesangDahl med 3 nye storprosjekt

Etter påske er det full drift på alle prosjektene som byggentreprenøren FuglesangDahl har sikret seg anbudet på. Da trenger Steinkjer-entreprenøren flere medarbeidere. MANGE flere.

FuglesangDahl er i gang med tre store prosjekter: Mære skole og barnehage, Nærøysund arena og O2-huset i Steinkjer sentrum, hvor sistnevnte er entreprenørens største anbud noensinne. Alle små og store prosjekter har en samlet verdi på rundt 700 mill. kr.


Trenger vi minst 25 tømrere

- Med en slik ordrereserve trenger vi minst 25 tømrere, malere og betongarbeidere med norsk svennebrev. I dag er vi 120 ansatte, men det blir fort for få i den hektiske tiden vi går inn i. I tillegg til entrepriseprosjekter har vi egen utleieavdeling, boligavdeling samt en serviceavdeling som utfører mindre typer jobber som rehabilitering både for offentlige og private. Det er i denne avdelingen vi har flest ansatte. Oppgavene som venter vil kreve mye av oss, derfor er det viktig for oss å få tak i de beste fagarbeiderne, forteller daglig leder Erling Fuglesang.

FuglesangDahl er i gang med tre store prosjekter: Mære skole og barnehage, Nærøysund arena og O2-huset i Steinkjer sentrum, hvor sistnevnte er entreprenørens største anbud noensinne.  

Boligbygging, serviceoppdrag og storprosjekter

Erling Fuglesang ønsker å bruke tiden frem mot påske til å rekruttere de beste fagarbeiderne. Han oppfordrer spesielt lokale håndverkere som ikke bor altfor langt fra hovedkontoret på Steinkjer til å bli med på laget. Det trengs folk til boligbygging, serviceoppdrag og storprosjekter.

Ut over sommeren og høsten vil det være aktuelt å ta inn flere funksjonærer også.

Vi vil ha medarbeidere som liker å se resultater av jobben de gjør, og som liker at det stilles krav til kvalitet på håndverket deres. Stolte og serviceinnstilte medarbeidere er absolutt det beste for bedriften, og ikke minst kunden, legger Fuglesang til.


Ti lærlinger

I tillegg ønsker firmaet å knytte til seg rundt ti lærlinger i flere ulike fag.

FuglesangDahl sitt hovedkontor på Nordsileiret i Steinkjer ligger bare et steinkast unna et av de siste prestisjeprosjektene de var med på. Inn-Trøndelag helse- og beredskapshus, som er blitt et signalbygg i Steinkjer by, sto ferdig i fjor høst. Statsminister Erna Solberg har besøkt bygget, og intet mindre enn 3 statsråder har vært innom. FuglesangDahl hadde ansvaret for det bygningsmessige arbeidet ved prosjektet.

Resultatet er noe vi virkelig er stolte av. Nå er vi klare for å ta fatt på nye oppgaver. Prosjektene som venter stiller enorme krav til oss. O2-Huset er et godt eksempel på dette. Det er ikke bare et stort prosjekt i seg selv, men miljøkravene er også knallharde. Og nettopp fokus på miljøvennlige og fremtidsrettede løsninger er noe vi har stor tro på og sans for. At det stilles krav til oss gjør at vi som entreprenører får utviklet oss enormt på dette området.

FuglesangDahl sitt hovedkontor på Nordsileiret i Steinkjer ligger bare et steinkast unna et av de siste prestisjeprosjektene de var med på. Inn-Trøndelag helse- og beredskapshus, som er blitt et signalbygg i Steinkjer by, sto ferdig i fjor høst. 

Miljøtiltak

Entreprenøren har selv klare internmiljømål. Som en hel bilpark av el-biler, sortering av alt avfall og lavt sykefravær. Listen over målene som entreprenøren har henger på veggen, og er det første som møter oss når vi besøker FuglesangDahl i Jæktsmedgata 1. Der går ansatte rundt i sokkelesten, utesko er ikke tillatt. I lokaler som hovedsakelig er oppvarmet av fjernvarme fra Inn-Tre - fornybar sådan, selvfølgelig.

Enkle miljøtiltak er det, men de fungerer. Alle monner drar! Mindre skitt, sjeldnere renhold og mindre forbruk av rengjøringsprodukter.

Nå gleder vi oss bare til det blir full drift på alle de tre store prosjektene over påske. Ikke minst håper vi at vi får mange gode søknader fra flinke fagarbeidere når vi starter rekrutteringsprosessen om kort tid, avslutter Erling Fuglesang.


Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Trønder-Avisas redaksjon, men av Trønder-Avisas markedsavdeling.

Trønder-Avisa er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på t-a.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.