BUA Steinkjer
Gå til

Albert Klæbu (til venstre), Mikael Langaunet og Frode Møller har jobbet hardt for å få alt klart til åpningen av de nye lokalene til BUA. 

BUA i Steinkjer har flyttet

– Fra 20. mai har vi vanlige åpningstider igjen, forteller Frode Møller.

– Vi har flyttet fra Ogndalsvegen 16 til Kongensgata 16 på Nordsia.

Frivillige fra Jarlegården

BUA Steinkjer er et samarbeid mellom Crux Jarlegården Oppfølgingssenter og Steinkjer kommune og drives av Frode Møller og flere frivillige fra Jarlegården. Gjengen trives godt i jobben sin, noe som vises godt på servicen de tilbyr.

– Vi har masse utlån, forteller han. – Faktisk er vi en av de beste i Norge, på høyde med storbyene.

BUA tilbyr gratis utlån av topp moderne utstyr til at av tur, aktiviteter og sport. Tipp topp utstyr gratis

BUA tilbyr gratis utlån av topp moderne utstyr til at av tur, aktiviteter og sport. Utstyret er tilpasset sesongen, der det er mye ski, snowboard og alpint på vinteren, og sykkel og vannsport på sommeren.

Utlånsperioden tilpasses etter behov, etterspørsel og åpningstider, men inntil én uke for voksen og to uker til barn og unge.

– Alt av folk kommer hit for å låne utstyr, også de som ikke må, smiler Møller. – Det har blitt en greie å låne fra BUA. Det er vakkert.

Utstyret er tilpasset sesongen, der det er mye ski, snowboard og alpint på vinteren, og sykkel og vannsport på sommeren.  

Åpnet 20. mai

NyBUA åpnet 20. mai, med samme åpningstider som før; onsdag og fredag kl 8-16 og torsdag kl 13-17. På grunn av smittevern anbefaler han at man bestiller utstyr på forhånd, slik at alt er klart til det tidspunktet du kommer for å hente det.

– Dette kan gjøres via Messenger, på telefon, SMS eller epost. Bare ta kontakt, sier han. BUA har nye smittervernstiltak for håndtering av utstyret. – Vanlig prosedyre for oss er å gå over alle produkt som blir levert tilbake. Vi reparerer det som har blitt ødelagt og vasker alt utstyr. Nå sterilisere vi også alt som blir levert inn og utstyret blir satt i karantene før det kan lånes ut igjen.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Trønder-Avisas redaksjon, men av Trønder-Avisas markedsavdeling.

Trønder-Avisa er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på t-a.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.