Ordførerne ønsker velkommen til Innherred. (fra venstre) Anita Ravlo Sand (Levanger), Pål Sverre Fikse (Verdal), Frode Revhaug (Frosta), Anne Berit Lein (Steinkjer), Arnt Einar Bardal (Snåsa) og Ida Stuberg (Inderøy)  Foto: Leif Arne Holme

Velkommen til Innherred

Kan du tenke deg noe bedre enn ferie i Trøndelag?

I år har du muligheten til å oppleve regionen din på en ny måte. Etter et par måneders stillstand har reiselivet tatt sats.Utviklingen har vært stor, bedriftene samarbeider bedre for å gi deg en god totalopplevelse og de står klar til å gi deg tidenes sommeropplevelse. Mat og opplevelser står i sentrum på Innherred. Savner du italiensk pizza eller tyrkisk kebab så får du også det på Innherred. Men ta deg tid til å nyte det ekte trønderske når du er her. Vi er midt i et av de rikeste landbruksområdene i landet. Det er mye storproduksjon, men også nisjebedrifter som lager spesielle smaker.

Du kan jo begynne med en Arntzen-bolle eller ei nyplukka gulrot når du er på historiske Frosta. Så frodig at den også blir kalt Trondheims kjøkkenhage. Deretter ta turen til Falstadsenteret for å oppleve krigshistorie. På tur nordover ligger trehusbyen i Levanger som et naturlig stoppested, før turen går til regionens store reiselivsmål på Stiklestad. Vil du virkelig fylle på med gode opplevelser for ganen tar du turen om den Gyldne omvei på Inderøy. Når du blir mett på opplevelser der venter Steinkjer med store muligheter for friluftsliv og ei bystrand så sentralt at du ikke kan unngå å se den. Snåsa har uendelige mil med friluftsliv og en levende seterkultur.

På Innherred kan vi by på noe for den voksne turisten, men lover at barna drar herifra med nye opplevelser i sitt feriealbum. I sommeravisa kan du få noen smakebiter av hva Innherred har å by på. Vi vil også publisere sakene her, på annonsørinnhold. Les, bli nysgjerrig og kom på besøk. Vi har bestilt finvær for hele sommeren.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Trønder-Avisas redaksjon, men av Trønder-Avisas markedsavdeling.

Trønder-Avisa er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på t-a.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.