Foto: Steinar Johansen

En tur gjennom Innherred: Inderøy

Ta turen til Inderøy, også kjent for Den Gyldne Omvei, i sommer. Her vil du få mange gode stunder, og både fjordnære og jordnære og himmelske opplevelser.

Hit kan du komme med både tog, bil og båt. Hos oss innerst i Trondheimsfjorden finner du nesten tyve mil strandlinje med svaberg, strender og båtkaier. På nettsiden fjordspotting.no finner du oversikt over tilgjengelige kaier og priser for plass. Her kan du fiske og bade, eller bare slappe av langs ved fjorden som er tilgjengelig for deg. Få også med deg den majestetiske Skarnsundsbrua som binder sammen to av halvøyene våre, en gåtur over brua er en opplevelse i seg selv.

  Foto: Visit Innherred

En annen flott måte å oppleve Inderøy på er å ta sykkelen fatt. Da kan du ta deg fram i det velpleide kulturlandskapet vårt, og besøk både ysteri, gartneri, slakteri, bakeri, galleri, bryggeri og brenneri – her kan du møte kunstnere og håndverkere og storkose deg med mangfoldet av lokalprodusert mat og drikke.

Du kan også bli kjent med landskapet og historien vår gjennom de mange oppmerkede kulturstiene, som gir muligheter for en aktiv ferie rundt om i hele kommunen.

Her har du mange forskjellig overnattingsmuligheter. Du kan velge alt fra utsiktshytter oppi trær, camping, hus og hytter spredt ut i landskapet for storfamilien, hotell i et ombygd sagbruk, gjestehus, fjordhotell, gårdshotell og nytt av året så åpner Øyna «Kulturlandskapshotell» - helt øverst, med en spektakulære utsikt.

Velkommen til Innherred, Inderøy og den Gyldne omvei i sommer – her får du mange opplevelser som gjør deg godt i de lange sommerdagene.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Trønder-Avisas redaksjon, men av Trønder-Avisas markedsavdeling.

Trønder-Avisa er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på t-a.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.