TRØNDELAG: Det har vært en stille og rolig natt i hele regionen.

– Vi har ingenting å melde. Det har heller ikke blitt rapportert om noen viltpåkjørsler, forteller operasjonsleder i politiet, Ebbe Kimo.

Driftsavvik

I dag melder AtB at hurtigbåten på ruten 980 Namsos-Rørvik-Leka vil ligge lengre på Sør-Gjæslingan, og som medfører 1,5 time senere ankomst på Rørvik, Eidshaug, Fjølvika, Skei og Gutvik. Det er snakk om avgangen som egentlig går fra Rørvik klokka 19:00, men i dag går klokka 20:30.

Avgangen fra Rørvik til Sør-Gjæslingan går klokka 17:40, og båten blir liggende i øyværet fra 18:20 til 19:50.

Været

Det er fortsatt lite som minner om juli, og også i dag vil det være en grå dag i Trøndelag. Det er også meldt en del nedbør i hele regionen. Temperaturene vil ligge på rundt 13 grader, men indre strøk i nord må man belage seg på temperaturer omkring 7 grader.

Meteorologens tekstvarsel for Trøndelag: Nordvest liten kuling utsatte steder, tidlig i ettermiddag minkende til frisk bris. Skyet. Regn og regnbyger.

SAS-streiken

Også i dag er det en del innstillinger fra Trondheim Lufthavn, Værnes i forbindelse med pilotstreiken i SAS. Spesielt innlandsrutene er rammet, og det er innstillinger på flyvinger til Oslo, Bodø, Tromsø, Bergen og Stavanger. Men også fly som skulle ha fraktet trøndere til Mallorca og Kreta er kansellert.

Mer fra Trønder-Avisa