Gå til sidens hovedinnhold

Ber folk som har vært på matbutikk på Amfi om å teste seg

Steinkjer kommune oppfordrer alle som har vært på matbutikken Spar på Amfi lørdag 3. april i tidsrommet kl. 15.00-16.00 om å teste seg onsdag eller torsdag denne uken.

STEINKJER: Oppfordringen er lagt ut på Steinkjer kommunes nettsider tirsdag ettermiddag, og kommer som følge av at to kvinner tirsdag har testet positivt for Covid-19.

– Vi har i dag hatt to nye smittetilfeller og begge er kvinner i alderen 18-65 år. Den andre vi meldte om var nærkontakt av den vi først meldte om.I forbindelse med den første personen, ble følgende satt i ventekarantene: En kohort på Verdal videregående skole, passasjerer på buss Steinkjer-Levanger, en kohort på Steinkjer barneskole, en kohort på Steinkjer videregående/voksenopplæring og en kohort på Guldbergaunet førskole.Foreløpig har vi 12 nærkontakter, og 105 i ventekaranten. I tillegg kommer de i ventekarantene i Verdal. Alle som er i ventekarantene har fått beskjed, skriver kommunen i en pressemelding.

LES OGSÅ: To smittetilfeller i Steinkjer: Over 100 i ventekarantene på Innherred – skoleklasser og busspassasjerer blant de berørte

Les også

– Hadde smitten blitt oppdaget i går, hadde ikke så mange havnet i karantene

Kommentarer til denne saken