Gå til sidens hovedinnhold

Berusede ungdommer gikk langs jernbanelinja

I går kveld dro en politipatrulje til Saksvik i Malvik etter ei melding om berusede ungdommer som gikk langs jernbanelinja.

Rundt 40 ungdommer i 15-16 årsalderen var samlet på berget i Saksvik torsdag kveld. En del av disse var beruset, og gikk langs jernbanelinja. Politiet fikk melding om dette 22.30, og dro til stedet. Ved midnatt skrev politiet på Twitter om hendelsen, og oppfordret foreldre til å komme og hente ungdommene sine.

– Patruljen ble på stedet ei stund. Litt over tolv kunne de fortelle at festen hadde begynt å løse seg opp, og de fleste hadde forlatt stedet, forteller operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Ellen Maria Brende.

Støyende ATV-er og beruset mann

03.20 fikk politiet ei melding om at en gjeng kjørte ATV-er og mopeder ved Høknes barneskole, på en sånn måte at de holdt folk i området våkne.

– De tuta og rusa motorene. En patrulje dro til stedet og ga dem et muntlig pålegg om å kjøre heim. Dette ble etterkommet, og vi fikk ikke flere meldinger etterpå, forteller Brende.

Litt tidligere på natta, rundt klokka ett, fikk politiet ei melding fra en vekter om en mann som var så beruset at han ikke kunne stå på egne ben.

– Patruljen dro til stedet og kjørte vedkommende, en mann i 50-årene, heim.

Været

I dag er det meldt stort sett oppholdsvær og temperaturer rundt 20 grader, men vi må nyte det mens vi kan. I morgen og søndag skal det bli regn.

Her er tekstvarselet for Trøndelag fra yr.no: Skiftende bris, i kveld nordøst på kysten. For det meste skyet. Perioder med regn og regnbyger, fra i ettermiddag utrygt for torden i indre strøk.

Trafikk

Mokkavegen i Steinkjer kommune blir stengt i perioden 07.30-11.30 i dag, på grunn av vedlikeholdsarbeid på fergekai.

I helga blir Sandgata mellom Stokkanvegen og Stokmovegen i Stjørdal kommune stengt på grunn av arrangement i periodene fredag fra 16.00 til 01.00 (neste dag), lørdag fra 15.00 til 01.00 (neste dag) og søndag fra 10.00 til 20.00. Utrykningskjøretøy kan passere. Ankomst Parkeringskjeller under Kimen fra Stokkanvegen.

Kommentarer til denne saken