Gå til sidens hovedinnhold

Beruset bilist kjørte ned skilt på E6

En ifølge politiet alkoholpåvirket bilist i 40-årene kjørte natt til mandag ned et skilt i en trafikkulykke på E6 i Levanger. Her er dagens morgenrapport fra Trønder-Avisa!

LEVANGER: Det var like før klokka ett natt til mandag at rykket politi og brannvesen ut til en trafikkulykke På E6 ved Mulelia i Levanger.

En bil hadde kjørt av vegen. To personer befant seg i kjøretøyet.

– Det dreide seg om et trafikkuhell hvor sjåfør har vært alkoholpåvirket. Bilen kjørte ned et skilt, og havnet i grøfta. Bergingsbil måtte til stedet for å fjerne bilen. Det blir oppretta sak på forholdet, sier politiets operasjonsleder, Øystein Sagen, til T-A mandag morgen.

Sagen opplyser at det var en mann i slutten av 40-årene som kjørte bilen, og at det ble ingen personskade i trafikkulykka.

Varmt

«Søraust bris, liten kuling utsatte steder. I nord skyet, mulighet for litt snø. Ellers opphold og til dels pent vær, utover dagen tilskyende. I kveld litt regn, i nord litt sludd og snø.»

Slik oppsummerer Yr.no mandagens vær i Trøndelag. I dag blir det altså oppholdsvær og rundt null grader flere steder, men med mulighet for regn utover kvelden.

Yr skriver også at man i dag bør være obs på underkjølt regn.

«Fare for regn som fryser på bakken i nord.»

217 nye koronasmittede

Siste døgn er det registrert 217 nye koronasmittede i Norge. Det viser tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer. Til sammen er nå 68.532 personer koronasmittede her i landet.

VG skriver at 105 av de 217 nye smittetilfellene er i Oslo, og melder at smittetrenden i hovedstaden er stigende.

Kommentarer til denne saken