Bil i autovernet på E6

To personer er fraktet til sykehus etter ulykken på Røra, og politiet opplyser at det er lang kø på stedet.

To personer er fraktet til sykehus etter ulykken på Røra, og politiet opplyser at det er lang kø på stedet. Foto:

Politiet rykker ut til trafikkulykke.

DEL

Politiet meldte Twitter klokken 16.15 at en bil kjørte i autovernet på E6 ved Røra i Inderøy kommune. Bilen kjørte i sørgående retning, og føreren skal ha kommet seg ut av bilen, meldte politiet.

- En personbil i sørgående retning og en trailer i nordgående. Personbilen har av ukjent årsak kjørt inn i siden på traileren, og deretter i autovernet. To personer ble sjekket av ambulanse på stedet, og kjørt til sykehuset i Levanger for videre sjekk, skriver politiet på Twitter klokken 16.59 lørdag ettermiddag.

TRAFF VOGNTOG: Politiet opplyser at personbilen av ukjent årsak skal ha kjørt inn i siden på et vogntog i motgående retning før den styrte inn i autovernet. To personer er kjørt til sykehus etter å ha blitt sjekket av ambulansepersonell på stedet.

TRAFF VOGNTOG: Politiet opplyser at personbilen av ukjent årsak skal ha kjørt inn i siden på et vogntog i motgående retning før den styrte inn i autovernet. To personer er kjørt til sykehus etter å ha blitt sjekket av ambulansepersonell på stedet. Foto:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken