Politiet kom natt til tirsdag over en bil som hadde kjørt av E6 og havnet i grøfta ved Rinnleiret i Verdal. Bilen hadde sommerdekk og var totalskadd i fronten, forteller politiets operasjonsleder Martin Skjerve til Trønder-Avisa tirsdag morgen.

En patrulje kom over bilen like etter klokka halv fire. Da var sjåføren søkk borte.

– Patruljen var raskt på stedet, men fant ut at det ikke var noen fører der, sier Skjerve.

Det er foreløpig uklart hva som har skjedd og hvem som har kjørt bilen.

– Vi har kommet i kontakt med noen som muligens har kjørt, men det er foreløpig uklart hvilken rolle de ulike personene har hatt, sier operasjonslederen.

Bilberger kom til stedet like før klokka 6.

Utover denne hendelsen er det lite å melde fra nattas politilogg, opplyser Skjerve.

LES OGSÅ: To biler stjålet fra samme sted på to dager – nå er mann sendt i arresten

Sludd- og snøbyger

Det er dårlig føre for biler med sommerdekk også i dag. Yrs tekstvarsel gir følgende spådom om været i Trøndelag tirsdag:

«Skiftende, senere sørøst bris, i kveld periodevis liten kuling utsatte steder. Enkelte sludd- eller snøbyger i ytre strøk og i nord først på dagen, ellers delvis skyet oppholdsvær. Kan hende lokal tåke.»

Inderøy, for eksempel, vil få temperaturer ned mot minus 8.

På T-A.no i dag

På Trønder-Avisas nettutgave tirsdag morgen kan du blant annet lese om eiendomsmegleren som mener det er mange som får problemer når alt slår inn samtidig:

En 19 år gammel nordtrønder er dømt til fem års fengsel for overgrep mot til sammen ni jenter. Flere av de fornærmede i saken er fra Innherred:

Andre nyheter

Dette er noen av nattens viktigste nyheter fra NTB:

Mann alvorlig skadd etter knivstikking i Bergen

En mann er innbrakt etter det politiet betegner som en mulig knivstikkingsepisode i Bergen. En mann i 40-årene er alvorlig skadd.

Natt til tirsdag opplyser politiet at mannen er alvorlig, men ikke livstruende skadd. Han er en utenlandsk statsborger.

Politiet har funnet blodspor i en leilighet der de tidligere pågrep en mann som oppholdt seg der. Mannen skal avhøres nærmere.

Ap-topp ser ingen grunn til å skifte ut partiledelsen

Arbeiderpartiets parlamentariske leder Rigmor Aasrud ser ingen grunn til å gjøre noen endringer i partiledelsen på partiets landsmøte til våren.

Aasrud, som ifølge Dagens Næringsliv er en het kandidat til å lede Arbeiderpartiets valgkomité, vil ikke kalle de dårlige meningsmålingene til partiet for en krise.

– Det er ikke for Ap det er krise, men for de som har dårlig råd. Det er klart at målingene er for dårlig for oss, men det blir feil å bruke ordet «krise». Situasjonen i Norge dreier seg ikke så mye om Ap, men om situasjonen folk står i. Vi må jobbe med å ta folk gjennom de krevende tidene og vise at Ap er et parti som kan styre, sier Aasrud.

Flere har tatt til orde for at ledertrioen Jonas Gahr Støre, Bjørnar Skjæran og partisekretær Kjersti Stenseng bør suppleres med en nestleder til. Andre har tatt til orde for å gjøre utskiftninger, men det er ikke Aasrud enig i.

– Det er partiets organer som bestemmer hvem som skal sitte i ledelsen i Ap. Men jeg ser ingen grunn til at vi skal skifte noen i partiledelsen nå. Jonas gjør en god jobb. Han er til stede og han er skikkelig, sier hun.

Aasrud vil ikke kommentere om hun har lyst til å lede valgkomiteen. En annen kandidat skal ifølge avisen være LO-leder Peggy Hessen Følsvik.

EU tilbyr gratis koronavaksiner til Kina

EU har tilbudt Kina gratis koronavaksiner for å hjelpe mot smitteutbruddet i kjølvannet av at landets strenge restriksjoner ble opphevet.

Det melder Financial Times. Tilbudet ble gitt en gang i løpet av de seneste dagene, opplyser kilder til avisen. Kina har ennå ikke svart på tilbudet.