Bilen ble truffet av flygende takplate på E6: – En skrekkelig opplevelse

Fortviler: – Det var en skrekkelig opplevelse. Jeg så den i lufta, sier Merete Egilsdatter Ostad etter at bilen hennes ble truffet av en takplate på E6 onsdag morgen.

Fortviler: – Det var en skrekkelig opplevelse. Jeg så den i lufta, sier Merete Egilsdatter Ostad etter at bilen hennes ble truffet av en takplate på E6 onsdag morgen. Foto:

Uheldige Merete Egilsdatter Ostad (45) fra Steinkjer har bare delkasko, og ber synderen om å melde seg etter onsdagens hendelse.

DEL

STEINKJER: Ostad kjørte sørover i 70-sonen på Rinnleiret ved 06.45-tida onsdag morgen. Uten forvarsel falt en takplate eller bølgeblikkplate på 1x2 meter fra en møtende bil eller lastebil – og landet på panseret på BMW-en hennes med et smell.

– Det var en skrekkelig opplevelse. Jeg så den i lufta, så smalt det, forteller hun til Trønder-Avisa.

Foto:

Kjørte videre

Da hun bremset ned skled plata framover, ned i fronten og føk under bilen. Hun stoppet, og fikk også hjelp av en annen bilist som hadde sett hva som skjedde.

Hun beskriver skadene som omfattende:

– Hele panseret og framskjermen, og området rundt grillen og lyktene, er skrapet opp, med både prikker og striper. I tillegg er det dype og stygge hakk i lakken på siden og fremparten av bilen, sier hun.

Hun er fortvilet og sint over at bilen som forårsaket skaden bare kjørte videre.

– Det var tett rushtrafikk, så det kunne gått skikkelig galt. Jeg har varslet politiet, men la dessverre ikke merke til om det var en lastebil eller en bil med henger. Uansett; vi må ta mer hensyn og ikke kjøre med last som er så dårlig sikret.

Ber sjåfør melde seg

Hun frykter nå at hun må dekke kostnadene ved skaden selv. Beklageligvis har hun også bare forsikring med delkasko.

– Det er utrolig surt når du havner oppe i noe sånt, men jeg bestemte meg for å gå ut med en appell på Facebook. Hvis den andre sjåføren har fått med seg dette, håper jeg han tar kontakt, slik at vi kan ordne opp, sier Merete Egildatter Ostad.

Artikkeltags