Politiloggen

Rundt klokka 22 tirsdag kveld meldte Politiet i Trøndelag på Twitter at en bilfører i 40-åra hadde blitt stanset på Stjørdal. Mannen mistenkes å ha kjørt i påvirket tilstand, og ble anmeldt.

Politiet fikk også meldinger i natt fra en sauebonde som hadde blitt varslet av en hytteeier som hadde kommet over et skadet lam. Skadene viste seg å være så store at dyret måtte avlives.

– Viltnemda konkluderer med at skadene skyldes en hund, forteller operasjonsleder i Trøndelag Politidistrikt Kirsten Bergstrøm.

Hun forteller at viltnemdas anbefaling til bonden var å komme ned til Stjørdal politistasjon med kadaveret dagen etterpå, for å få saken videre undersøkt.

Vær

Været ser ikke ut til å bli bedre med det første.

I dag melder Yr.no om temperaturer oppe mot 20 grader flere steder i fylket. Samtidig meldes det om regn. Det kan også bli tordenvær i ettermiddag, ifølge Meteorologisk institutt.

Meteorologenes tekstvarsel for Trøndelag: Sørøst liten kuling utsatte steder, i formiddag dreiende sørvest, i ettermiddag minkende. Perioder med regn og regnbyger, fra i ettermiddagen kan hende med torden, lite nedbør først på dagen.

Mer fra Trønder-Avisa

Les også

Jullas beste hagetips har hun vansker med å følge selv: – Ikke gap over for mye