Gå til sidens hovedinnhold

Brann i fire båter i Rørvik: – De hindret en katastrofe

Det har vært ei dramatisk natt i Rørvik, hvor en båt tok fyr og brannen spredte seg.

RØRVIK: Ti over halv fire i natt fikk politiet ei melding om at det brant i en stor båt ved Pettersholmen i Rørvik. Politi, brann og ambulanse rykket ut til brannen som etter hvert involverte fire båter.

– Mens vi snakket med melder spredte brannen seg til to andre båter, forteller operasjonsleder Wenche Johnsen ved politiets operasjonssentral i Trøndelag.

En familie som sov i båten sin ble vekket av melder, og fikk flytta båten unna kaia. Det var ingen andre ombord i båtene.

– Takket være innsatsen til de som lå i båtene her og noen ungdommer rundt her, så hindret de en katastrofe, sier brannvesenets innsatsleder Tor Ove Meidal.

Dramatisk brann i fire fritidsbåter i Rørvik i natt

Været

På tross av en dramatisk morgen ser det ut til å bli en fin dag i Rørvik og resten av Nord-Trøndelag. Det meldes sol, delvis overskyet og oppholdsvær. Temperaturen ser ut til å bli rundt 20 grader de fleste steder.

Det er meldt skiftende bris, fra i ettermiddag fra nordøst på kysten. Utover ettermiddagen kan det komme lokale byger av torden, spesielt i indre strøk.

Trafikk

På Marøya blir det fra i dag klokka 12.00 nedsatt hastighet på grunn av vegarbeid. Fram til 1. oktober er hastigheten satt ned til 50 km/t.

Ved Ytterbystrømmen bru, på strekningen Namsos - Sørli, blir det i dag manuell dirigering på grunn av vedlikeholdsarbeid. Dette gjelder fra 07.00 i dag til midnatt.

Ved Åsegg - Osen, blir det redusert framkommelighet og manuell dirigering på grunn av vedlikeholdsarbeid fra i dag 09.00 til 20. august 16.00.

Ved Sprova - Korsen, på strekningen Steinkjer - Namsos, blir det manuell dirigering på grunn av asfaltarbeid fra i dag til onsdag fra 06.00 til 18.00 hver dag.

Ved Heltuv, på strekningen Steinkjer - Namsos, blir det nedsatt hastighet til 50 km/t og lysregulering på grunn av vedlikeholdsarbeid alle dager fra 07.00 til 19.00. Dette gjelder til og med 21. august.

Eggetunnelen, på strekningen Steinkjer - Grong, blir stengt på grunn av vedlikeholdsarbeid i periodene: Mandag til torsdag fra 22.00 til 06.00 (neste dag). Utrykningskjøretøy kan passere. Meldinga gjelder til og med 27. august.

Ved Foss - Leira blir det i dag fra 07.05 til 19.00 manuell dirigering på grunn av dekkelegging.Merk at denne trafikkmeldingen gjelder fram i tid.

Ved Tangen - Leira industriområde, i Stjørdal kommune, blir vegen stengt på grunn av vedlikeholdsarbeid alle dager fra 07.00 til 15.00 til og med 16. august.

Ved Tangtunnelen - Værnestunnelen blir det redusert framkommelighet og manuell dirigering på grunn av vedlikeholdsarbeid fra i kveld 22.00 til i morgen 06.00.

Kommentarer til denne saken