Gå til sidens hovedinnhold

Brann i næringsbygg i Levanger: – Årsaken er ikke kjent

Ingen ble skadd da det torsdag begynte å brenne i et næringsbygg hos Leva-Fro i Levanger. Årsaken til brannen er ikke kjent.

LEVANGER: Nødetatene rykket torsdag ut til Leva-Fro etter melding om røykutvikling. Det ble tidlig meldt at de ansatte var evakuert.

110-sentralen opplyser at det først kom melding om automatisk brannalarm fra Leva-Fro. Deretter kom det melding om en bekreftet røykutvikling fra en omkledningsgarderobe på stedet.

Klokken 13.30 opplyser politiet at de var på stedet, og at de hadde fått oversikt over de ansatte. Politiet bekreftet også at ingen av de ansatte var skadet i brannen.

Like før klokka 14.30 melder politiet at brannen er slukket og restverdisikring er bestilt. Årsaken til brannen er foreløpig uavklart. Ingen personer er skadd.

Slo full alarm

Varabrannsjef og innsatsleder Terje Rennan i Innherred Brann og Redning sier at brannen har oppstått innendørs, og tydeligvis i en garderobe.

Han forteller at det ble slått full alarm da meldingen kom, og at hele daglage rykket ut til stedet.

– I tillegg har det kommet noen ekstra. Vi er vel her med halve styrken nå, sa Rennan til Trønder-Avisa i startfasen av brannen.

LES OGSÅ: Politiet: – Store skader på bygget

Daglig leder på tur til stedet

Daglig leder Rune Lyngen i Leva-Fro var ikke til stede da det begynte å brenne, men sier til Trønder-Avisa at han er informert om saken.

– Jeg har fått beskjed om at det er under kontroll, men vet ikke noe mer utover det, sa han like etter klokka 13.30.

Kommentarer til denne saken