Gå til sidens hovedinnhold

Brann i rekkehus – Oppsto i mikrobølgeovn

Et leilighet i et rekkehus i Stjørdal er ubeboelig etter en brann som oppsto under matlaging.

STJØRDAL: Klokka 03.06 ble det meldt om en brann i Stjørdal. Melder så masse røyk og åpne flammer i et rekkehus.

– Personen som bodde der fikk slukka brannen med et brannslukkingsapparat før nødetatene kom til stedet. Både han og personen i naboleiligheta ble sjekka av ambulanse på stedet etter å ha pusta inn røyk, men ble vurdert uskadd. Brannen har oppstått i forbindelse med matlaging i en mikrobølgeovn. Det blir oppretta sak, forteller operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Ellen Maria Brende.

Leiligheta som brant er ubeboelig. Det kom en del røyk inn i naboleiligheta, men etter at brannvesenet hadde lufta ut så fikk beboeren komme tilbake.

Plagsom ATV-kjøring

23.50 fikk politiet ei melding om at flere ATV-er kjørte rundt og bråka i Namsos. En patrulje ble sendt til stedet.

– Det har vært et problem over lang tid. Patruljen fikk snakka med ATV-førerne og de ble anmodet om å ta kveld, sier Brende.

Været

I dag blir det noe varmere enn det var i går. I Stjørdal er det meldt hele 23 grader, i Steinkjer 22 og i Namsos 21.

Dette er tekstvarselet for Trøndelag fra yr.no: Skiftende bris. Stort sett oppholdsvær og perioder med sol. Utrygt for lave tåkeskyer. Fra torsdag ettermiddag nordaust frisk bris på kysten. Perioder med regnbyger, først i sør, utrygt for torden.

Trafikk

Ev 6 Stavsjøfjelltunnelen, på strekningen Trondheim (Sluppen) - Stjørdal (Værnes), blir stengt på grunn av vedlikeholdsarbeid i natt mellom 02.00 og 03.00.

Kommentarer til denne saken