Gå til sidens hovedinnhold

Brann i sentrum – flammer står ut av takvindu: – Fare for spredning

Brannvesenet melder at de har kontroll på brannen i Namsos sentrum. Fire personer er evakuert, og politiet varsler at de har kontroll på alle beboere.

NAMSOS (Namdalsavisa):Like før klokka 17.30 tirsdag melder 110-sentralen at brannvesenet har rykket ut til en brann i Havnegata i Namsos.

Politiet opplyser at det skal stå flammer ut av et takvindu.

– Nødetatene rykker ut til brann i bygning i Havnegata i Namsos. Det meldes om flammer ut av takvindu. Politiet er på stedet og bekrefter brann. Evakuering iverksettes, skriver politiet om brannen.

Fire er evakuert

Operasjonsleder i Trøndelag Politidistrikt, Wenche Johnsen, sier til NA at alle personer som befant seg i bygningen skal være evakuert.

– Brannvesen og politi var raskt på stedet. Det er registrert tre personer på adressa hvor brannen har startet - og to eldre personer er hentet ut. Vi har ikke lokalisert den tredje, sier hun og legger til:

– Vi har vært i kontakt med to yngre personer som bor i tredje etasje i bygningen, og de opplyste at det ikke var andre folk i bygget. Det er den siste oppdateringa vi har fått angående brannen.

Innsatsleder for brannvesenet, Håvard Sæther, opplyser at brannen har startet i tredje etasje.

– Brannen brøt ut i tredje etasje, hvor vi har kontroll. Vi skaffer nå tilgang til loftet for å slukke der.

Videre opplyser innsatsledere at til sammen fire personer er evakuert

Fare for spredning

Klokka 17.37 melte brannvesenet at de var i gang med slukking. Politiet varslet at det var fare for at brannen skulle sprer seg videre i bygget.

– Det er bedømt til å være fare for spredning. Boligene er tatt inntil hverandre. Brannvesenet vurderer å evakuerer nabobyggene, opplyste operasjonsleder Wenche Johnsen i politiet.

Kokka 18.29. melder altså brannvesenet at de har kontroll på brannen:

Kommentarer til denne saken