Det har vært en svært rolig natt for politiet i hele distriktet natt til torsdag.

– Det har vært bomstille og ingen hendelser å rapportere om, sier operasjonsleder hos politiet i Trøndelag, Ole Petter Hollingen.

Brannvesen holdt på hele natta

Onsdag kveld var det to store branner, en i Leksvik og en i Rørvik.

I Leksvik var det full overtenning i et bolighus på en ubebodd gård. Operasjonsleder Hollingen forteller torsdag morgen at brannvesenet har jobbet gjennom hele natta og at det fortsatt er varmt i bygget ennå.

– Vi har derfor ikke fått vært inne i bygget for å foretatt undersøkelser, sier Hollingen.

Han sier politiet ikke har noe kontret svar i verken den ene eller andre retningen, og at han ikke kan svare på hva som eventuelt kan være årsaken til at brannen har oppstått før de får gjort de nødvendige undersøkelsene.

LES OGSÅ: Full overtenning i bolighus på ubebodd gård i Leksvik

I Rørvik brant det i en eldre trebygning i sentrum, og kl. 23.30 hadde politiet kontroll på brannen. Også i Rørvik holdt politiet på utover natta.

– Vi må vente til det er forsvarlig å ta oss inn i bygningen før vi kan ha noe svar på hva det er som har skjedd, sier Hollingen og legger til at han tviler på at det blir i dag, torsdag.

Hos t-a.no i dag:

Det er lenge siden Idun Eiendom AS og restaurantene Brygga og Levanch var Knut Strugstads hjertebarn. Nå er det over.

Først brakk Nora (10) arma i håndballhallen. 20 dager senere pådro storebror Sander (14) seg tre brudd i leggen på skøyteisen: – Det virker som om de har arvet min dårlige genetikk, sier pappa Jarl Espen Sjursen, som selv har opplevd x-antall bruddskader.

Først brakk Nora (10) arma. 20 dager senere brakk storebror Sander (14) leggen

Brannvesenet har jobbet på spreng for å hindre spredning av brann i eldre trebygning i Rørvik sentrum. Ved 23.30-tida meldte 110-sentralen at brannen er under kontroll.

Helsetilsynet får i oppdrag å granske alle dødsfall knyttet til barnevernsinstitusjoner de siste fem årene. Barnedødsfallet i Levanger kan bli en del av granskningen.

Melder sterk kuling

I dag melder meteorologene om sørlig, og senere sørvestlig sterk kuling utsatte steder i Trøndelag. Om ettermiddagen vil vinden minke til sørvestlig frisk bris, først i sør.

Samtidig er det ventet regnbyger eller snøbyger om du oppholder over 200–400 meter over havet.

Om kvelden vil det bli minkende bygeaktivitet, og i indre strøk vil det være få eller ingen byger, melder Meteorologisk institutt.

Vegarbeid stenger tunneler i kveld

I kveld kl. 22.00 stenger to tunneler og det vil bli manuell dirigering ved en annen tunnel på E6 natt til fredag.

Ved Koatunnelen i Inderøy vil det bli manuell dirigering fra kl. 22.00 torsdag kveld.

Årsaken til dette er vegarbeid, og det er ventet at den manuelle dirigeringen vil opphøre kl. 06.00 fredag morgen.

Også Eggetunnelen og Måsørtunnelen på E6 i Steinkjer vil være stengt mellom kl. 22.00 torsdag kveld og 06.00 fredag morgen.

Også dette vil være på grunn av vegarbeid.