NAMSOS: I 00-tiden i natt rykket brannvesenet ut etter melding om en mulig pipebrann på en adresse i Namsos. Like etter tvitret Namdal 110-sentral at de hadde kontroll på situasjonen.

– Det viste seg å ikke være en pipebrann. Det var en huseieren som var litt usikker og lurte på om han hadde pipebrann. Det hadde han ikke, så det var ikke noe verre enn det, sier telefonoperatør hos 110-sentralen, Lars Ole Øie.

Trafikkmelding

EV 6 Rungstadbekkbrua i Steinkjer – EV 6 Asp (kryss) i Steinkjer, i retning mot Grong

Asfaltarbeid, gyldig mellom 22:00 og 06:00 mandag, tirsdag, onsdag og torsdag fra 06.06.2022 til 10.06.2022. Manuell dirigering. Merk at sluttida er usikker og kan endres.

Starttid: 06.06.2022 kl. 22:00. Beregnet sluttid: 10.06.2022 kl. 06:00.

Slik blir været i dag

Det er meldt sol og høye temperaturer denne mandagen, og flere steder vil gradestokken kunne vise tall på opp mot 20 grader. Her er meteorologens tekstvarsel for fylket:

Sørøst bris. Stort sett pent vær. Fra mandag ettermiddag sørvest bris, om kvelden frisk bris på kysten i nord. Delvis skyet. Stort sett oppholdsvær.

Hos Trønder-Avisa nå

Camilla Aakervik (43) skryter av sine unge medarbeidere på Zanzibar Inn. Men uten kvalifisert kompetanse på kjøkkenet greier ikke restauranten på Flatanger å utvide åpningstidene og tilby kundene en fullverdig meny – hver dag.

Det har gått 90 år siden mor, bestemor og oldemor Svanhild ble tatt av ørna. Historien om hendelsen preger fremdeles etterkommerne.

– Jeg skal som del av dette være med å bidra til at Norge står for en forutsigbar og pålitelig opptreden som nabo til Russland i nord og alliansemedlem innenfor Nato. Det fremste målet er å hindre at alliansen og medlemslandene havner i krig, sier brigader i Luftforsvaret, Hans Ole Sandnes.