Gå til sidens hovedinnhold

Brannvesenet rykket ut - viste seg å være brenning av bål

God morgen, kjære leser. Allerede er vi halvveis inn i denne uka og i onsdagens morgenrapport kan du lese hva som skjedde da brannvesenet rykket ut til Namdalseid. Ha en fin dag!

NAMDALSEID: Like før midnatt natt til onsdag rykket brannvesenet ut til Namdalseid etter å ha mottatt flere meldinger om røyk i området rundt Sandmo.

Røyken visste seg å stamme fra to bål.

– Det var noen som eldet bål som ikke hadde varslet, så det var ikke noe dramatikk i det, sier brannvakt, Alexander Tangen, ved Namsos 110-sentral.

Les også

Trøndersk næringsliv om åtte år under Erna: – Fremdeles utfordringer, men går i riktig retning

Vaksinedose nummer 5 million

Siste døgn er det blitt registrert 246 nye smittetilfeller her til lands. Trøndelag hadde ni registrerte tilfeller, hvor seks av de var i Trondheim, ett i Orkland, ett i Malvik og ett i Melhus.

I dag vil trolig vaksinedose nummer fem million settes i Norge.

– Etter alle solemerker settes dose nummer fem millioner i Norge i morgen. Dette er viktig, sier statsminister Erna Solberg (H) til VG.

Videre til VG sier Solberg at tallene ser positive ut for videre gjenåpning fordi mange vaksinerer seg.

Nå sier Solberg at smittetallene er stabile og at få blir innlagt på sykehus, og at tallene ser positive ut for videre gjenåpning fordi mange vaksinerer seg.

Les også

Byttet ut kyr og høner med pilegrimer og turister

Kuling på kysten

Tjor fast båten, for ved kysten forventes det onsdag morgen perioder med sørvest stiv kuling 15 m/s, kortvarig sterk kuling 20 på formiddagen. Vinden vil minke sent onsdag ettermiddag.

Lenger inn i fylket vil det kunne komme vestlig frisk bris utsatte steder. Ellers er det meldt stort sett oppholdsvær, med enkelte regnbyger innimellom. I kommunene lenger sør i fylket vil også sola gløtte fram i perioder.

Hos Trønder-Avisa i dag

Kommuneoverlege Sunniva Rognerud er glad for at så mange har tatt kontakt og ønsker første dose av koronavaksinen.

Les også

Måtte oppbemanne for å få unna alle telefonene

Til VG sier statsministeren at få blir innlagt på sykehus, men på sykehusene i Levanger og Namsos har beleggsprosenten vært svært høy ved flere avdelinger i juni og juli.

Les også

Kraftig økning i antall sykehusinnleggelser – spekuleres om gjenåpninga kan være forklaringa

Les også

Vil erstatte gamle hus med 60 nye leiligheter

Kommentarer til denne saken