↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

22 33 33 40

Besøksadresse

Storgata 39
0182 OSLO
  1. Beskrivelse

Gave til kjæresten

Leter du etter en gave til kjæresten din? Noen ganger kan det være vanskelig å finne en gave til kjæresten. Det skal jo som regel være noe man aldri før har gitt. Så hva med å gi en gave til din kjæreste litt utenom det vanlige? La din bedre halvdel føle kjærligheten med en opplevelse! 

 

For par kan det være hyggelig å gi en gave til kjæresten som man kan gjøre sammen, så hvorfor ikke overraske din bedre halvdel med en opplevelse for to? Hva med en tur på et luksuscruise eller en romantisk overnatting på et sjarmerende fjellhotell? På YouWish.no kan du velge mellom 500 opplevelser - perfekt gave til kjæresten hver gang!

 

Slik gir du bort en opplevelsesgave med kjærlighet

1. Velg blant 500 opplevelsesgaver.
2. Finn den perfekte gaven til kjæresten.
3. Kjøp opplevelsesgaven på nett og gi den et personlig preg.
4. Få opplevelsesgaven tilsendt på e-post innen 5 minutter.
5. Gi bort kjærestegaven. Kjæresten din booker opplevelsen selv. 

 

En opplevelse er eventyrlig, skaper gode minner, og er den perfekte gave til kjæresten for å tilbringe kvalitetstid sammen. Opplevelsesgaver er gaver som kan oppleves. Det kan være alt ifra en reise, aktivitet, attraksjon, et opphold eller lignende. Noen er mer praktiske, noen er utfordrende, og andre er mer romantiske - men alle disse opplevelsesgavene kommer rett fra hjertet. 


Kjærestegaven man vil minnes for alltid
YouWish.no har samlet Norges beste opplevelser på ett sted, og tilbyr et herlig utvalg av kjærestegaver. En opplevelsesgave er mer minneverdig enn en tilfeldig pyntegjenstand eller et par tøfler, nettopp fordi en opplevelse blir til et minne for livet. Tenk litt utenfor boksen og gi din utkårede noe å huske for alltid! Med en gjennomtenkt gave til kjæresten, vil din bedre halvdel sette ekstra pris på å vite at gaven kom fra deg. Gjør gaven unik og spennende - en som dere begge vil huske for alltid!