↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

466 80 300

Besøksadresse

Jæktskippergata 17
7725 STEINKJER
  1. Beskrivelse

ELPROS AS er autorisert elektriker/elektroentreprenør i Steinkjer, Trøndelag som leverer installasjon og tjenester innen elektro til privat og næring. Ta kontakt dersom du har behov for elektriker, ønsker tilbud på installasjon eller om du bare ønsker en gratis befaring.

 

TJENESTER
Vi i Elpros har kompetanse og erfaring til å bistå med en rekke tjenester innenfor elektrofaget og våre kvalitetsbevisste elektrikere hjelper deg med alle typer elektrikertjenester i Steinkjer og omegn. Vi finner gode løsninger til ditt hjem og kan gi råd og veiledning innen blant annet belysning, varme og smarthusløsninger. Vi tilbyr elektriker i blant annet Steinkjer, Verdal, Inderøy, Snåsa, og Flatanger. Kontakt oss i dag for en gratis befaring og gode råd for dine behov og ditt hjem.

 

BELYSNING
Belsyning er viktig både i forhold til stemning og trivsel i boligen. Vi gir deg tips om mulighetene og veiledning for å finne den rette løsningen for deg.

 

SMARTHUS
"Smarthus" er et begrep som omfatter flere typer installasjoner og systemer skal bidra til å gi enkle og smarte styringer,  lavere energiforbruk i boligen, bedre komfort, enklere betjening og et høyere sikkerhetsnivå.

 

INSTALLASJON
Vi leverer elektrotjenester både til privat, næring og industri. Vi leverer gjerne en gunstig rammeavtale til de som ønsker en trygg og seriøs partner med som etter hvert vil danne seg god kjennskap til ditt el.anlegg.

 

LADESTASJON ELBIL
Som leverandør av Salto Ladestasjoner, kan vi sikre deg effektiv lading i hjemmet til alle typer el.biler.

 

SIKRINGSSKAP
Vi har gunstige fastpriser på bytte av sikringsskap. 

 

BORETTSLAG

Vi tilbyr gunstige rammeavtaler, serviceavtaler og internkontroll for både borettslag og bedrifter.

 

 

76499_Logo_ElektroUnion_5f6304af11de1.jpg