↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

80035 626

Besøksadresse

Sjøfartsgata 12
7714 STEINKJER
  1. Beskrivelse

 

ELMAN STEINKJER AS
Elman ble startet i 2008, og har siden oppstarten vært en bedrift i utvikling. Fra å være et firma med fire ansatte ved oppstarten, er vi i dag arbeidsgiver for over 100 personer. Det betyr at vi er store nok til å ta større oppdrag, og små nok til å ta godt vare på hver enkelt kunde. Vi er lokalisert i Trondheim, Stjørdal, Levanger, Verdal, Steinkjer, Leksvik og Rørvik.

Vi har kompetanse innen både sterk- og svakstrømsinstallasjoner, og derfor kan vi hjelpe kundene med alt fra å bytte stikkontakt, til større prosjekter for privatpersoner, offentlig sektor og privat næringsliv. Vi er en trygg og solid samarbeidspartner som elektriker. Elman er en bedrift med god lagmoral, og vi er stolte over våre engasjerte medarbeidere.

Nøl ikke med å ta kontakt vi strekker oss langt for at du skal bli fornøyd!

 

Elektriker
Våre dyktige elektrikere hjelper deg med alt fra små til store oppdrag.

Energi
Fra varmepumper til solcelleanlegg. Vi kan hjelpe deg

Kontroll og takst
Vi utfører alle typer el-kontroll og taksering av ditt anlegg.

Autorisert bedrift
Det finnes veldig mange som leverer elektrotjenester i Norge. Dessverre er en del av disse ikke autorisert til den jobben de skal gjøre. For å finne ut om en elektrikerbedrift har lov til å utføre elektrisk arbeid i Norge kan du sjekke å sjekke Elvirksomhetsregisteret. Her finner du selvfølgelig Elman.

Godkjenninger og sertifiseringer