↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

950 57 777

Besøksadresse

Utøyvegen 740
7670 INDERØY
  1. Beskrivelse

Velkommen til Exas AS

Vinterhage og innglassing:
Det er en klar vintermorgen, og lukten av nytraktet kaffe kjennes gjennom hele huset. Ferske aviser og rundstykker ligger fremme, og du er snart klar for en ny dag. Du leser den mens solen skinner inn fra alle kanter, og naturen slipper inn gjennom glasset.
Vi får på plass akkurat den løsningen du ønsker deg. Vi fører produkter fra Santex og Lumon, som begge leverer løsninger av høy kvalitet. Vi tilpasser og bygger akkurat slik du ønsker.

Lysthus:
Paviljonger Orangeri Sommerhus Hagekontor Lysthus
Slapp av med en god bok og varm drikke i de komfortable omgivelsene til hagen din hele året. Skap hyggelige øyeblikk med flimrende lys, et koselig teppe og se årstidene forandre seg.

Terasse:
Aldri mer beis og maling.
AZEK er det mest vedlikeholdsfrie, holdbare og problemfrie terrassebord (terrassegulv) per dags dato. AZEK beholder sitt utseende og sin farge med kun enkel rengjøring. Ugjennomtrengelig for vann, fuktighet, søl osv. Livstidsgaranti i tillegg til 30 års garanti mot flekker og falming.
AZEK terrassebord er ikke et blandingsprodukt slik som kompositt terrassebord (WPC). Bordene er massive og gjennomfarget i 100% PVC.

Solskjerming:
Ute & inne.
I den moderne arkitekturen blir solskjermingen til fasaden stadig viktigere. Ikke bare for en beskyttet atmosfære på innsiden, men også harmonisk utforming av utsiden.
Den perfekte beskyttelsen mot lys og varme øker velværet inne i bygningen og ser dertil fin ut på grunn av aktuelle farger og mangfoldige design. Produktene er konforme med våre vinterhager, og kan dermed perfekt kombineres.
For utvendig solskjerming fører vi merkene Hella og Tundra, og Vema for innvendige produkter. Kontakt oss i dag, så finner vi den beste løsningen sammen med deg.

Dører og vindu:
Vedlikeholdsfrie vinduer til alle formål.
Bolig Næringsbygg Nybygg Rehabilitering
Vi kan hjelpe våre kunder med et stort spekter av produkter vinduer og dører, enten det er uPVC (plast) eller aluminium produkter. Vi tilbyr også sikkerhetsdører, garasjeporter for både industri og privatboliger, aluminium fasader etc.

Sprosser:
Spesialtilpasset med livstidsgaranti.
Sett et personlig preg på huset med sprosser. Mulighetene er mange med sprosser fra Vimax, her er det bare fantasien som setter stopper for inndeling/mønster i vinduet ditt.