↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

74 07 51 10

Besøksadresse

Johannes Brunsgate 9
7650 VERDAL
  1. Beskrivelse

Velkommen til Enes og Olsen Malerforretning AS

Vi hjelper deg med løsninger på alle type oppdrag!

Vi leverer og utfører alt innen maler- og beleggsarbeider, tapetsering, strielegging, sliping av tregulv, flislegging, avretting av gulv utført med pumpe o.l. Vårt kvalifiserte personale er behjelpelig til å finne løsninger på alle typer oppdrag.
Våre butikkmedarbeidere er behjelpelig med å sette sammen farger og og finne løsninger for gjør-det-selv kunder. Vi kommer gjerne hjem til deg for å diskutere og finne løsningene som vil tilfredsstille vår kunder.

Enes og Olsen Malerforretning As ble etablert i 1972 med Øystein Enes og Rolf Olav Olsen som eiere og eneste ansatte. Lokalene som ble brukt til lager og kontor var deres egne hjem. I 1976 ble husene i Johannes Brunsgt. 9 midt i sentrum av  Verdalsøra kjøpt. Dette var et bolighus eid av en tante til Rolf Olav Olsen. Bedriften har siden 1976 ekspandert jevnt, men med størst økning i årene 1986-87.

Nytt administrasjonsbygg samt butikk/lager ble bygd på samme adresse. Første byggetrinn i to etg. med en grunnflate på ca 250 m2 ble bygd i 1989. Første etasje inneholdt butikklokaler og andre etasje kontorlokaler. Andre byggetrinn i tre etg. med grunnflate på 350 m2 ble satt opp i 1998. Første. etg. er innredet som butikk og total butikkareal blir ca 550 m2. Andre etg. er tilholdssted for Distriktstannklinikken i Verdal og tredje etg. er tilholdssted for bedriftshelsetjenesten Innherred HMS.

I 2010 flyttet administrasjon og håndverksavdelingen i Verdal inn i nytt bygg på Ørin.  Her er vi i samlokalisering med Tools Industributikk og E. Finstad AS. Egen håndverksavdling på Steinkjer ble etablert på Nordsileiret i 1987. I 2002 ble egen butikk åpnet i Wist-bygget på Sørsileiret og etterhvert flyttet også håndverks-avdelingen dit.

Enes og Olsen Malerforretning As kjøpte i 1996 44% av aksjene i Stjørdal Malerservice As. Etablerte Chriger As i 2001, med kompetanse på overflatebehandling, sammen med Christer Langland og Roger Nordskag. Chriger As ble i 2006 solgt til det tyske konsernet Kaefer Vissmann. Etablerte Malermesteren i Ytre Namdal As i 2001 med beliggenhet på Kolvereid.  Etableringen skjedde i samarbeid med Arne Martin Brun, Kolvereid, Malermester Schilliås As, Namsos og Husby Fagsenter As på Namsos.

Enes og Olsen Malerforretning As eies av Enes og Olsen Holding As og har idag 42 ansatte fordelt på butikker og håndverksavdelinger i Verdal og Steinkjer.