↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

74 17 09 70

Besøksadresse

Bomveien 4
7725 STEINKJER
  1. Beskrivelse

RØRTEK A/S

Med 21 ansatte er RørTek as det største rørleggerfirmaet i Steinkjer.

RørTek lokalt og internasjonalt
RørTek har vært i bybildet i Steinkjer helt siden 1988 da trioen Bill Simonsen, Kjell Mostervik og Jon Eirik Arntzen stiftet aksjeselskap. I 2008 ble K. Lund hovedaksjonær.

Jobben vår tar oss land og strand rundt i Nord-Trøndelag, Norge og utenlands. Vi har vært leid inn som samarbeidspartner på prosjekt på Svalbard, i Oslo, Ålesund og Stavanger. RørTek har hjulpet til med sanitæranlegg i barnehjem i Kirgisistan og Jugoslavia, jobbet med et rørprosjekt i Afghanistan og vært i Antarktis og boret etter vann.

Vi hjelper deg
Det er ikke de store oppgavene som gjør oss til ett av de beste rørleggerfirmaene i landet, men det er kombinasjonen av mindre serviceoppgaver og arbeid med større anlegg. Hvert oppdrag vi tar på oss gir oss mer erfaring og enda bedre kompetanse. Alt vi har av kunnskap skal være din trygghet når du ber oss om hjelp.

Velger du RørTek er du sikret at alt arbeid utføres i henhold til gjeldende lover og forskrifter. Vi utfører 1200 serviceoppdrag i året. Selvfølgelig vil vi også hjelpe deg.

Kontakt oss allerede i dag!

Solid kompetanse
Vi er godkjent våtromsbedrift gjennom Fagrådet for Våtrom og en del av Norsk Rørallianse. I tillegg er vi er mesterbedrift og har flere kurs innen Byggebransjens Våtromsnorm. I løpet av de årene firmaet har eksistert, har vi opparbeidet oss en solid kompetanse innen rørtekniske anlegg til private, næringslivet og det offentlige.